Τρέχοντας στην Καλλιθέα...

Gazzetta team
Τρέχοντας στην Καλλιθέα...

bet365

Μια νέα προσπάθεια που γίνεται στο Δήμο Καλλιθέας σε συνεργασία με τον Φιλαθλητικό σύλλογο Καλλιθέας και υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ παρουσιάστηκε τη Δευτέρα (2/4), με την επωνυμία «Τρέχοντας στην Καλλιθέα, “Kallithea Run 2012”.

Η Ομοσπονδία και οι αρμόδιοι φορείς σε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσαν μίλησαν για την ανάγκη να βρεθεί η νέα γενιά κοντά στον αθλητισμό, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, ενώ μέσα από τη διοργάνωση θα ενισχυθούν επίσης τα περιβαλλοντικά αιτήματα, αλλά και θα αναδειχθούν τα κοινωνικά θέματα της πόλης, όπως είναι η εθελοντική αιμοδοσία, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Οργανισμού κ. Γιώργο Μαργωμένο.

Ο 1ος αγώνας σε Δημόσιο Δρόμο στην Καλλιθέα θα διεξαχθεί την Κυριακή 8 Απριλίου και ώρα 9:30 και μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή 400 δρομείς στα 10χλμ και 5χλμ και άλλοι 500 στα 2.5χλμ. Ανάμεσα τους οι πρωταθλητές, Μανώλης Μουστάκας, Αλέξανδρος Λίτση και Κωνσταντίνος Βαρτζής του Ολυμπιακού και ο Μιχάλης Γελασάκης του ΑΟ Δεσκάτης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα