Στην Αθήνα Τεντόγλου και Ντρισμπιώτη (pics)

Κώστας Ευθυμιάδης
O Τεντόγλου με μικρά παιδιά γύρω του

bet365

Λίγο μετά τις 22:20 έφτασαν στο Ελ Βενιζέλος ο Μίλτος Τεντόγλου και η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, μαζί με σχεδόν όλη την υπόλοιπη εθνική ομάδα.

Συγγενείς, φίλοι, μικρά παιδιά, αλλά και αντιπροσωπεία του ΣΕΓΑΣ, με την πρόεδρό του Σοφία Σακοράφα, ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού κ. Βρούτσης και ο Γ.Γ.Α, Γ. Μαυρωτάς, βρέθηκαν στην υποδοχή του Μίλτου Τεντόγλου, της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη και της υπόλοιπης εθνικής ομάδας που επέστρεψε από την Βουδαπέστη.

Από την στιγμή που δεν υπάρχει ελληνική παρουσία το τελευταίο διήμερο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, σχεδόν όλη η αποστολή γύρισε από την Ουγγαρία, μέσα σε χειροκροτήματα.

Τους υποδέχτηκαν με ανθοδέσμες, με την Ντρισμπιώτη να εμφανίζεται με το μετάλλιο στο στήθος της.

Κατά την συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, ο Μίλτος Τεντόγλου στάθηκε σε όλη την ομάδα στα πρώτα του λόγια:

«Θέλω να πω κάτι για τα άλλα παιδιά. Γιατί βλέπετε τα μετάλλια, αλλά δεν βλέπετε τα άλλα παιδιά που προσπαθούνε. Ηταν το 4ο παγκόσμιο πρωτάθλημα μου και είναι το πρώτο που κέρδισα. Πέρυσι ήμουν δεύτερος, στα άλλα ήμουν όπως τα παιδιά που δεν πήγαν καλά. Ο αθλητισμός θέλει εμπειρία, χρόνια και να μην το βάζουν κάτω» ανέφερε μέσα σε χειροκροτήματα.

Από την πλευρά της, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη είπε: «Μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά για μένα. Διαφορετικό γκρουπ, διαφορετικές προπονήσεις. Το βάρος ήταν το μετάλλιο που ήθελα η ίδια. Να είμαι στη καλύτερη δυνατή κατάσταση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Πολλοί είπαν ότι απέτυχα στα 20χλμ. Ξέρω εγώ αν απέτυχα… Ξέρω ότι πέτυχα στα 35χλμ. Τα 20χλμ ήταν δύσκολα, δεν είναι κάθε μέρα καλή για τους αθλητές. Δεν ξυπνάμε με το κεφάλι και τα πόδια έτοιμοι να αγωνιστούμε. Δεν είμαστε υπεράνθρωποι. Επέλεξα να πάω πιο συντηρητικά στα στα τελευταία 10χλμ στο 20αρι, λόγω του αγώνα στα 35χλμ.

Δείτε εικόνες από την άφιξη των πρωταθλητών:

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα