Ένας Ατρόμητος... δεν χάνει (vids)

Ένας Ατρόμητος... δεν χάνει (vids)

Μάκης Σταθάτος
Ένας Ατρόμητος... δεν χάνει (vids)

bet365

Πανηγυρική πρόκριση για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε ο Ατρόμητος και συμπλήρωσε 10 αγώνες αήττητος. Το gazzetta.gr παρουσιάζει το σερί του.

Δύο μήνες και κάτι έχουν συμπληρωθεί από τότε που ο Ατρόμητος έχασε για τελευταία φορά. Αυτό συνέβη στις 10 Νοεμβρίου, στο ματς της Νέας Σμύρνης με τον Πανιώνιο όπου οι Περιστεριώτες γνώρισαν την ήττα με 2-1, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Έκτοτε ο Ατρόμητος τρέχει ένα σερί 10 αγώνων χωρίς ήττα, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με απολογισμό 7 νίκες και 3 ισοπαλίες. Το αξιοσημείωτο για την ομάδα του Γιώργου Παράσχου είναι ότι από αυτά τα 10 ματς κατάφερε να κρατήσει στα 6 αλώβητη την εστία της, ενώ με εξαίρεση την αναμέτρηση απέναντι στον Ολυμπιακό, στις υπόλοιπες σκόραρε.

Η ομάδα του Περιστερίου επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο την δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια, με εξαιρετικές εμφανίσεις και αποτελέσματα απέναντι σε ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ, αλλά και σε έδρες όπως η Λεωφόρος, το Αγρίνιο και η Κρήτη.

Ακολουθεί το αήττητο σερί του Ατρομήτου

23 Νοεμβρίου
12η Ατρόμητος – Βέροια 1-0

30 Νοεμβρίου
13η Πλατανιάς – Ατρόμητος 1-1

4 Δεκεμβρίου
3η Φάση Κυπέλλου Παναιτωλικός – Ατρόμητος 0-2

8 Δεκεμβρίου
14η Ατρόμητος – ΟΦΗ 3-0

14 Δεκεμβρίου
15η Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 1-2

18 Δεκεμβρίου
16η Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 1-1

21 Δεκεμβρίου
17η Ατρόμητος – Πανθρακικός 3-1

4 Ιανουαρίου
18η Εργοτέλης – Ατρόμητος 0-1

12 Ιανουαρίου
19η Ατρόμητος – Ολυμπιακός 0-0

15 Ιανουαρίου
3η Φάση Κυπέλλου Ατρόμητος – Παναιτωλικός 2-0

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα