Ψυχολόγος για τον Μάριο

Γιώργος Καραμάνος
Ψυχολόγος για τον Μάριο

bet365

Ο Γιώργος Καραμάνος γράφει για τις τιμωρίες του Μπαλοτέλι και τον Μπερλουσκόνι που αναζητά... ειδική βοήθεια για να τον κάνει καλά.

Είναι μόλις 23 ετών και έχει ήδη προλάβει να δεχτεί (με Ιντερ, Σίτι, Μίλαν) έξι κόκκινες, 60 κίτρινες, με το κόστος να ανέρχεται στο εκπληκτικό νούμερο των 24 αγώνων εκτός εξαιτίας τιμωριών. Σε αυτούς τους αριθμούς έχει προστεθεί και η τελευταία τιμωρία του μετά την αναμέτρηση με τη Νάπολι. Οι τρεις αγωνιστικές για -κατόπιν εορτής- φραστική επίθεση («θα σε κάνω να το πληρώσεις») στον διαιτητή θα κοστίσει στη Μίλαν την απώλεια του στο ντέρμπι με τη Γιουβέντους.

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι θορυβημένος από αυτές τις εξελίξεις, σύμφωνα με την εφημερία «La Stampa» έδωσε δύο εντολές. Η πρώτη ήταν να γίνουν όλα αυτά που πρέπει, ώστε να μειωθεί η ποινή στις δύο αγωνιστικές και να εμφανιστεί ο Μάριο Μπαλοτέλι κόντρα στη Γιούβε. Η άλλη και με πιο σημαντικά μακροπρόθεσμα οφέλη, ήταν να γίνει κάτι δραστικό με την περίπτωση του τρελοκομείου που έχει για παίκτη στο σύλλογο του.

Ο Μπερλουσκόνι λοιπόν φέρεται να ζήτησε ο ίδιος προσωπικά από τον μάνατζερ του Μπαλοτέλι, Μίνο Ραϊόλα, να του μιλήσει, ώστε να δεχτεί να έχει για λίγο καιρό στο πλευρό του έναν ειδικό αθλητικό ψυχολόγο. Στη Μίλαν έχουν κάνει επένδυση με τον τρελο-Μάριο και βλέπουν πως υπάρχει σοβαρό πρόβλημα, κάτι που θα συνεχίσει να υφίσταται και μάλλον να μεγαλώνει ακόμα περισσότερο στο άμεσο μέλλον.

«Οφείλω να ωριμάσω, να σκληρύνω και να μην αφήνω όλα αυτά που λέγονται για μένα να με επηρεάζουν», είπε πρόσφατα ο Γκανέζος στην καταγωγή επιθετικός. Ωστόσο, κάθε φορά βρίσκεται να είναι όλο και πιο επιρρεπής σε ρατσιστικές επιθέσεις, χτυπήματα αντιπάλων και ακόμα και στις ήττες της ομάδας του. «Πρέπει να μάθεις να κρατάς ορισμένες φορές το στόμα σου κλειστό και να μην αφήνεις τους άλλους να σε νευριάζουν, γιατί έτσι χάνεις μόνο εσύ», ήταν η πρόσφατη νουθεσία του θρυλικού Μιλανίστα, Τζιάνι Ριβέρα.

 

Ελα όμως που ο Μπαλοτέλι δεν σταματάει. Βόλτες στη Νάπολι με άτομα της Καμόρα, ατάκες στο twitter για τη σύντροφο του και τις γυναίκες άλλων παικτών και ένα σωρό άλλα τρελά συμβάντα έχουν έρθει να προστεθούν τελευταία στο βιβλίο της πολυτάραχης σύντομης μέχρι στιγμής καριέρας του. Το περίεργο είναι πως μετά από κάθε ατόπημα του μετανιώνει και ζητάει συγνώμη. Και αυτό δεν φαίνεται να αλλάζει. Στην πρώτη ευκαιρία κάνει τα ίδια...

Η σκέψη του Μπερλουσκόνι μοιάζει να μπορεί να προσφέρει κάποια βοήθεια. Εάν όμως ο ίδιος ο παίκτης δεν καταλάβει από μόνος του τι παίζει με αυτό το ρημάδι το άθλημα και δεν αποφασίσει να αφοσιωθεί αποκλειστικά στο τόπι και όχι στα γύρω γύρω, τότε κανείς ψυχολόγος δεν θα μπορέσει να του δείξει το πως να μην σπαταλάει την ενέργεια του άσκοπα και να φτάσει επιτέλους ψηλά, εκεί όπου το ταλέντο του τον προόριζε να ανέλθει.

Follow me: @jorgekaraman

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SERIE A Τελευταία Νέα