Αρμάνι Μιλάνο - Φενέρμπαχτσε 70-79 (vid)

Στέλλα Παπαδοπούλου
Αρμάνι Μιλάνο - Φενέρμπαχτσε 70-79 (vid)
Ο Κώστας Σλούκας ήταν ο κορυφαίος και η Φενέρμπαχτσε, έστω και δύσκολα, πέρασε από την έδρα της Αρμάνι Μιλάνο (70-79).

Τρεις ήττες σερί, μία νίκη έπειτα, αλλά σίγουρα δεν χωρούσε άλλο αρνητικό αποτέλεσμα στο πρόγραμμα της Φενέρμπαχτσε.

Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς δυσκολεύτηκε απίστευτα στην έδρα της Αρμάνι Μιλάνο που έκανε καλή τρίτη περίοδο και αιφνιδίασε την τουρκική ομάδα μετά το -8 του α' ημιχρόνου (36-44).

Οι Τούρκοι μπήκαν αποφασισμένοι στο τέλος, οι γηπεδούχοι έχασαν κρίσιμες επιθέσεις και δεν κατάφεραν να κρατήσουν την έδρα τους.

Ο Κώστας Σλούκας συνεχίζει την ανοδική του πορεία! Ο Έλληνας άσος ήταν εκπληκτικός, για δεύτερη συνεχόμενη φορά μάζεψε 25 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης κι ολοκλήρωσε το ματς με 18 πόντους, 7 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Κανένα παιχνίδι δεν έχει κριθεί στο... πρώτο ημίχρονο. Ειδικά όταν η διαφορά είναι μόνο στο +8 (36-44 στο 20'). Η Αρμάνι Μιλάνο επέτρεψε δυνατά απο τ' αποδυτήρια και υποχρέωσε την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς να δεχτεί 27 πόντους! Η... απάντηση όμως ήρθε. Η Φενέρ έτρεξε επιμέρους σκορ 2-11 (65-69 στο 36') και κράτησε τους γηπεδούχους στους 7 πόντους.

ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ: Ο Κώστας Σλούκας... βοήθησε στην αντεπίθεση της Φενέρ, αφού με τους πέντε προσωπικούς του πόντους έφερε ισορροπία στο παιχνίδι (63-63 στο 33') και ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 18 πόντους (5/7δίπ., 2/4τρίπ., 2/3βολ.), μάζεψε 7 ριμπάουντ, έδωσε 4 ασίστ κι έκανε μόνο 1 λάθος σε 34:59. Μάλιστα, αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη φορά που μάζεψε 25 πόντους στο σύστημα αξιολόγησης.

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ: Ο Ρίκι Χίκμαν απέναντι στην πρώην ομάδα του έμεινε στους 6 πόντους με 1/4 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 1/2 βολές κι έκανε 3 λάθη, ενώ είχε 4 ασίστ κι 1 ριμπάουντ.

ΦΑΣΗ-ΚΛΕΙΔΙ: Τρία λεπτά πριν από το τέλος ο Ρακίμ Σάντερς μείωσε στο καλάθι, ο Μπόμπι Ντίξον ευστόχησε σε τρίποντο, ο Σιμόν δεν απάντησε κι ο Ντίξον βρέθηκε στη γραμμή των βολών για το 67-73. Ακολούθησαν νέες άστοχες επιθέσεις από την Αρμάνι Μιλάνο και η Φενέρ έφτασε στη νίκη.

ΑΦΑΝΗΣ-«ΗΡΩΑΣ»: Μέχρι την τρίτη περίοδο είχε 3 πόντους. Στο τέλος της αναμέτρησης όμως ο Μπόμπι Ντίξον είχε 14 πόντους, ενώ μάζεψε 1 ριμπάουντ, έκλεψε 3 φορές και έκανε 3 λάθη σε 28:34.

Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ: H τάπα του Γιούντο στον Χίκμαν.

ΤΙ ΠΕΤΑΝΕ: Η Αρμάνι Μιλάνο τα πρώτα 6 λεπτά της τέταρτης περιόδου που δεν μπορούσε ν' αντιδράσει. Η Φενέρ τους 27 πόντους που δέχτηκε στην τρίτη περίοδο.

Τα δεκάλεπτα: 17-21, 36-44, 63-60, 70-79

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.