«Σε workouts των Μπακς ο Ντόρσεϊ» (pics)

«Σε workouts των Μπακς ο Ντόρσεϊ» (pics)

bet365

Σε δοκιμαστικά των Μπακς, αλλά και των Νικς, Νετς και Μάτζικ θα πάρει μέρος ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, που συμμετέχει στο «Draft Combine» και βλέπει να... ανεβαίνουν οι μετοχές του.

Σταθερά ανεβαίνουν οι... μετοχές του Τάιλερ Ντόρσεϊ στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Ο Έλληνας γκαρντ έκανε μια εξαιρετική σεζόν στο NCAA με το Oregon και τώρα εντυπωσιάζει στο «Draft Combine». Μάλιστα, την πρώτη ημέρα αναφέρθηκε πως «έκανε πολύ καλή δουλειά στην πρώτη του γνωριμία με τους προπονητές του ΝΒΑ, που δεν είχαν την ευκαιρία να τον δουν αρκετά στη διάρκεια της χρονιάς. Μέτρησε 15 πόντους (2/4 δίπ., 3/5 τρίπ., 2/2 βολ.) και μοίρασε 6 ασίστ, χωρίς μάλιστα να υποπέσει σε λάθος, στη νίκη της ομάδας του επί της Team 3. Έδειξε την ικανότητα να πάει προς το αντίπαλο καλάθι, με αλλαγή κατεύθυνσης και ταχύτητας, έχοντας την ίδια άνεση από τις δύο πλευρές. Όπως, επίσης, στο να τελειώσει φάσεις είτε με floaters είτε με step back».

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Στόουκ - Αρσεναλ (21+).

Όπως αποκάλυψε ο παλιός προπονητής του, Ντίνος Τριγκόνις, ο 21χρονος αθλητής θα συμμετέχει σε workouts των Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά και των Νετς, Νικς και Μάτζικ, ενόψει και του καλοκαιρινού ντραφτ, στο οποίο θα πάρει μέρος.

Επίσης, σύμφωνα με έρευνα απο ειδικούς αναλυτές του ντραφτ, έχει γίνει εκτίμηση πως μπορεί να καταταγεί στην 60η θέση.

 

NBA Τελευταία Νέα