Το... αγκάθι της Μπάρτσα στην αποζημίωση του Μπαρτζώκα

Το... αγκάθι της Μπάρτσα στην αποζημίωση του Μπαρτζώκα

Gazzetta team
Το... αγκάθι της Μπάρτσα στην αποζημίωση του Μπαρτζώκα

bet365

Η Μπαρτσελόνα απέλυσε τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ο οποίος έχει λαμβάνειν τα χρήματα του δεύτερου χρόνου του συμβολαίου του με τους Καταλανούς, συν κάποιο ποσό από το τον τρίτο χρόνο που δεν ήταν εγγυημένος.

Ο Έλληνας προπονητής έβαλε πέρσι την υπογραφή σε τριετές (2+1) συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα ωστόσο οι Καταλανοί έλυσαν τη συνεργασία τους με τον Μπαρτζώκα μετά τον πρόωρο αποκλεισμό στην EuroLeague και την αποτυχία στα ισπανικά playoffs, εκεί όπου οι «μπλαουγκράνα» δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Βαλένθια στα προημιτελικά.

Τις προηγούμενες ημέρες, μάλιστα, οι Ίβηρες επικαλέστηκαν το buy out που κατέβαλε η Μπαρτσελόνα στη Λοκομοτίβ Κουμπάν (500.000 ευρώ) καθώς και την αποζημίωσή του για τη λύση της συνεργασίας του.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού και της Λοκομοτίβ Κουμπάν, λοιπόν, έχει λαμβάνειν ολόκληρο το ποσό του δεύτερου χρόνου του συμβολαίου του, το οποίο ήταν εγγυημένο, συν ένα ποσό από τον τρίτο χρόνο. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία, όλα έδειχναν ότι οι δυο πλευρές θα τα έβρισκαν με την καταβολή της αποζημίωσης μόνο για τον δεύτερο χρόνο ωστόσο οι άστοχες δηλώσεις του Νάτσο Ροντρίγκεθ περί... ανεπάρκειας του Έλληνα προπονητή για το πρότζεκτ του συλλόγου είχε ως αποτέλεσμα ο Μπαρτζώκας να διεκδικήσει και μέρος του ποσού από τον τρίτο χρόνο.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα