Όλες οι τεχνικές λεπτομέρειες για να συντονίσετε το Mega

Gazzetta team
Όλες οι τεχνικές λεπτομέρειες για να συντονίσετε το Mega
Ενόψει της επιστροφής του Mega διαβάστε τι ισχύει για την Digea, σε ποιο μπουκέτο βρίσκεται και τί ισχύει με τις τηλεοράσεις τελευταίας τεχνολογίας.

Το Mega είναι προ των πυλών και όλα δείχνουν έτοιμα για την μεγάλη επιστροφή του που είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα.

Ήδη, όπως είναι γνωστό, το σήμα του εκπέμπει, δείχνοντας ένα τρέιλερ και μία κάρτα με το λογότυπό του και το σλόγκαν «Mega όπως πάντα».

Αν μέχρι στιγμής για τον Α ή Β λόγο, θέλετε να το έχετε στην οθόνη σας και δεν τα έχετε καταφέρει, διαβάστε παρακάτω που και πως θα το βρείτε...

Στην Digea βρίσκεται στο δεύτερο ψηφιακό πακέτο μαζί το Μακεδονία TV, τον ΣΚΑΪ και το Star για SD (Standard Definition), ενώ για HD (High Definition) είναι μαζί με τον Alpha και το Open.

Από εκεί και πέρα, αν έχετε Smart TV λογικά θα το έχετε ήδη στα κανάλια σας και το μόνο που θα απομένει είναι να το αποθηκεύσετε εκεί που θέλετε.

Αν κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει, τότε θα πρέπει να κάνετε επανασυντονισμό είτε αυτόματα, είτε χειροκίνητα.

Όσον αφορά τώρα τις συνδρομητικές πλατφόρμες, Nova και OTE TV, είναι θέμα χρόνο να εμφανιστεί και εκεί στην λίστα καναλιών.