Eπίθεση της Sportday στο Goal

Gazzetta team
Eπίθεση της Sportday στο Goal

bet365

Πρωτοφανή γεγονότα στον αθλητικό Τύπο με την Sportday στο εξώφυλλο της να επιτίθεται στο Goal.

Στην πρώτη της σελίδα η Sportday κατηγορεί το Goal για το χθεσινό εξώφυλλο με τίτλος «κακούργος» που απευθυνόταν στον διαιτητή της Τούμπας Παππά. Γράφει χαρακτηριστικά: «Διαφωνούμε με τη δημοσιογραφία της διπλωματίας και την επανάσταση εκ του ασφαλούς... Δηλαδή όλο το φταίξιμο μόνο στο διαιτητή...»

Είναι από τις λίγες φορές στον αθλητικό Τύπο που αθλητική εφημερίδα κάνει επίθεση σε άλλη για το περιεχόμενο της ενώ εντύπωση προκαλεί και το γεγονός ότι παρότι και άλλες εφημερίδες τα... έχωσαν στον Παππά, η Sportday επέλεξε να κατηγορήσει το Goal.

Η απάντηση ήρθε από τον διευθυντή του Goal Βαγγέλη Μπραουδάκη που έγραψε στο Facebook:

Η SportDay ανατρέπει (στο σημερινό της πρωτοσέλιδο) κάθε κανόνα, από τους ελάχιστους τέλος πάντων που δεν είχε ακόμα καταπατήσει: Αναδημοσιεύει το χτεσινό δικό μας ("Κακούργος") προκειμένου να μας κατηγορήσει!
Ευχαριστούμε για την ανέξοδη διαφήμιση (και συμπαθάτε μας που δεν θα ανταποδώσουμε)...
ΥΓ.: Εχει σύναξη "διευθυντών" σήμερα στον ΠΣΑΤ για τα "εντεινόμενα φαινόμενα παραβίασης της δημοσιογραφικής δεοντολογίας". Με επιστολή από προχτές τους εξήγησα προβληματισμούς και αιτίες για τις οποίες δεν σκόπευα να παρευρεθώ. Και πριν αλέκτωρ φωνήσαι...

Η SportDay ανατρέπει (στο σημερινό της πρωτοσέλιδο) κάθε κανόνα, από τους ελάχιστους τέλος πάντων που δεν είχε ακόμα κατ...

Δημοσιεύτηκε από Braoudakis Vaggelis στις Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2016
 

Τελευταία Νέα