Αυτός είναι ο Ντιόγκο Φιγκέιρας που παίρνει ο Ολυμπιακός (vids)

Gazzetta team
Αυτός είναι ο Ντιόγκο Φιγκέιρας που παίρνει ο Ολυμπιακός (vids)

bet365

Το gazzetta.gr σκιαγραφεί το προφίλ του 24χρονου μπακ, Ντιόγκο Φιγκέιρας που αναμένεται να ενισχύσει το δεξί άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού από τη νέα σεζόν.

Έχοντας μάθει όλα όσα έπρεπε από μικρή ηλικία στα τμήματα υποδομών της Μπενφίκα, ο Φιγκέιρας έγινε... αετός που έπρεπε ν' ανοίξει τα φτερά του στην ηλικία των 19 ετών, όταν και αρχικά μετακινήθηκε στην Πινιαλνοβένσε.

Ακολούθησαν οι Πάκος Φερέιρα και Μορεϊρένσε, μέχρι να γίνει το μεγάλο βήμα στη Σεβίλλη, το 2013.

Με τους Ανδαλουσιανούς έκανε δύο πολύ καλές χρονιές μέχρι και το 2015, όταν και παραχωρήθηκε δανεικός.

Είχε αρκετές συμμετοχές, είχε πάρει χρόνο στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στην ομάδα από την οποία αναδείχθηκε, τον Μάιο του 2014 στο Τορίνο, ενώ ήταν στην αποστολή δίχως να παίξει, στον περσινό τελικό απέναντι στη Ντνίπρο.

Φέτος, είχε παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στη Τζένοα, όμως δεν στέριωσε, με ένα γκολ σε 15 ματς...

Επέστρεψε στα μισά της αγωνιστικής περιόδου, έστω κι αν δεν είχε θέσει στα πλάνα του Ουνάι Έμερι μέχρι τώρα...

Ο Ολυμπιακός θα τον κάνει δικό του έναντι 1,5 ευρώ και ο Μάρκο Σίλβα προσθέτει ακόμα μια επιλογή για τις πτέρυγες των μετόπισθεν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα