«Είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ»

«Είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ»

Gazzetta team
«Είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ»

bet365

Η ORIGINAL καλεί τους ΑΕΚτσηδες να αποδείξουν εκ νέου τη διαφορετικότητά τους βοηθώντας τη στήριξη άστεγων και αδύναμων οικονομικά και όχι μόνο συναθρώπων μας.

Ο μεγαλύτερος οργανωμένος σύνδεσμος οπαδών της Ένωσης δείχνει το δρόμο αλληλεγγύης και καλεί τους ενωσίτες να γίνουν αρωγοί στην προσπάθεια στήριξης των ανθρώπων που τα χρειάζονται.

Αναλυτικά:

«Σε αυτές τις πολύ δύσκολες ώρες για όλους μας, ο δρόμος της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς είναι μονόδρομος. Ταυτόχρονα είναι μια απάντηση στην αδιαφορία του κράτους και στην εξαθλίωση της κοινωνίας που αυτό έχει δημιουργήσει. Η ORIGINAL 21 μέσω των στεγασμένων club της στην Αττική συλλέγει τρόφιμα μακράς διάρκειας, ρουχισμό, ιματισμό για τις κρύες μέρες του χειμώνα και βρεφικά είδη τα οποία θα μοιραστούν σε άπορες οικογένειες, άστεγους συνανθρώπους μας, απόκληρους και αποκλεισμένους.

Καλούμε όλους τους ενωσίτες να γίνουν αρωγοί στην προσπάθεια μας και να δείξουν έμπρακτα ότι ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΕΚ».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα