Προς αποχώρηση Εντινγκά και Γιαταμπαρέ

Προς αποχώρηση Εντινγκά και Γιαταμπαρέ

Προς αποχώρηση Εντινγκά και Γιαταμπαρέ

bet365

Εντινγκά και Γιαταμπαρέ δεν έχουν προσφέρει τα αναμενόμενα στον Ολυμπιακό και φέρονται να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας προς... αποχώρηση.

Ο Μίτσελ θα έχει συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη τις προσεχείς ημέρες κι ένα από τα θέματα που θα πέσουν στο τραπέζι των συζητήσεων, είναι και των παικτών που θα αποχωρήσουν από την ομάδα. Δύο μάλιστα είναι τα ονόματα που εμφανίζονται να βρίσκονται στην κορυφή της σχετικής λίστας και συγκεκριμένα ο Ντέλβιν Εντινγκά, με τον Σαμπού Γιαταμπαρέ, σύμφωνα με τον «Γαύρο».

Και στις δύο περιπτώσεις πάντως υπάρχει ένα σημαντικό πρόβλημα κι αυτό είναι ότι είχαν αγωνιστεί με τις ομάδες τους πριν έρθουν, κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορούν να μεταπηδήσουν και σε τρίτη μέσα στην ίδια σεζόν, παρά μόνο να επιστρέψουν στους συλλόγους τους. Ο μεν Εντινγκά είναι δανεικός από τη Μονακό, ενώ ο Γιαταμπαρέ κόστισε 2 εκατ. ευρώ για να αποκτηθεί από τη Μπαστιά, γεγονός που θεωρητικά δυσκολεύει την άμεση αποχώρησή του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα