Στη... γωνία για Γιαννιώτα η ΑΕΚ

Μπορεί ο νεαρός άσος να ξεκαθάριζε με χθεσινές του ραδιοφωνικές δηλώσεις ότι θέλει να παραμείνει στη Γερμανία, όσο ωστόσο δεν βρίσκεται θέση στην ενδεκάδα της Φορτούνα, τόσο θα παραμείνει στη... λίστα ομάδων που τον «ζαχαρώνουν».
Μετά τον Άρη μάλιστα, φαίνεται ότι στο «κάδρο» μπήκε και η ΑΕΚ, με τον Δικέφαλο ωστόσο να εξετάζει την περίπτωσή του για το καλοκαίρι, σύμφωνα με το «Goal». Ο διεθνής επιθετικός άλλωστε απασχόλησε την Ένωση και το περασμένο καλοκαίρι, επιλέγοντας τελικά να μεταβεί εκτός συνόρων, ωστόσο σε περίπτωση που δεν βρει χρόνο συμμετοχής ούτε με τον νέο του προπονητή, τότε είναι αρκετά πιθανό να εξετάσει την προοπτική των «κιτρινόμαυρων».
Σε κάθε περίπτωση η ΑΕΚ θα παρακολουθεί την περίπτωση του 20χρονου άσου και την κατάλληλη στιγμή φαίνεται ότι θα κάνει την κίνησή της, εφόσον υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.