Οι Ισπανοί για Σάντσεθ και Ολυμπιακό

Οι Ισπανοί για Σάντσεθ και Ολυμπιακό

Οι Ισπανοί για Σάντσεθ και Ολυμπιακό

bet365

Στην περίπτωση του Σέρχιο Σάντσεθ εμφανίζεται να καταλήγει ο Μίτσελ για τη θέση του στόπερ, σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο της Μάλαγα.

'Ενα ακόμα όνομα που όπως φαίνεται «παίζει» δυνατά για τον αντικαταστάτη του Δημήτρη Σιόβα, είναι αυτό του άσου της Μάλαγα. Ο Σάντσεθ έχει συμβόλαιο με τους Ανδαλουσιάνους ως το 2015, αποτελώντας μία από τις πλέον βασικές μονάδες της ομάδας του κι ο Μίτσελ πιστεύει σύμφωνα με τα Μέσα της πατρίδας του ότι αποτελεί μία αξιόπιστη λύση για τα μετόπισθεν των Πειραιωτών.

Οι δύο τους άλλωστε είχαν συνεργαστεί και στη Σεβίλλη κατά το παρελθόν, με την περίπτωσή του πάντως να μην είναι καθόλου εύκολη. Ο 28χρονος στόπερ άλλωστε μετράει 18 συμμετοχές φέτος με τη Μάλαγα κι ο Μπερντ Σούστερ δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να τον χάσει, τη στιγμή που στην ιβηρική γίνεται λόγος εκτός από τον Σάντσεθ και για τον Αλμπέρτο Μποτία της Έλτσε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα