Ο θρίαμβος, η νιρβάνα και η αξία!

Ο θρίαμβος, η νιρβάνα και η αξία!

bet365

Όλη η Ευρώπη αποθεώνει την Μπάγερν για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ και το gazzetta.gr σας παρουσιάζει τα πρωτοσέλιδα των μεγαλύτερων εφημερίδων!

Η Μπάγερν Μονάχου είναι η νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης καθώς νίκησε στο φινάλε την Ντόρτμουντ στον τελικό που διεξήχθη στο Λονδίνο. Ο χρυσός σκόρερ των Βαυαρών, Άριεν Ρόμπεν έχει την τιμητική του στα πρωτοσέλιδα, όπως και ο Γιουπ Χάινκες που αποχαιρετάει τη γερμανική ομάδα πιθανότατα με τρεμπλ καθώς την Ιουνίου είναι ο τελικός του Κυπέλλου Γερμανίας κόντρα στη Στουτγκάρδη.

Το gazzetta.gr έκανε το... γύρο της Ευρώπης για να βρει τα πρωτοσέλιδα των μεγαλύτερων, κυρίως αθλητικών, εφημερίδων της ηπείρου μας για να σας παρουσιάσει τι γράφουν για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το γερμανικό Kicker κυκλοφόρησε σήμερα με τίτλο: «Ο θρίαμβος της Μπάγερν», έχοντας φωτογραφία του Φιλίπ Λαμ και του Μπαστιάν Σβαϊνστάιγκερ να κρατούν το βαρύτιμο τρόπαιο.

Η γαλλική εφημερίδα L' Εquipe, γράφει για τη νιρβάνα της Μπάγερν, έχοντας πρώτο θέμα τον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με τον Ρόμπεν να πανηγυρίζει το γκολ που χάρισε την κούπα στους Βαυαρούς.

Στην Ιταλία, η Corriere dello Sport, στέκεται στη νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης, τον θρίαμβο της και τον εφιάλτη που τελείωσε, εννοώντας τους χαμένους τελικούς των τελευταίων ετών. «Μπάγερν, ο θρίαμβος της πρωταθλήτριας. Ο εφιάλτης που τελείωσε», αναφέρει στο εξώφυλλο της.

Στην Ισπανία, η As υποκλίνεται στο μεγαλείο του Γιουπ Χάινκες αφιερώνοντας όλη την πρώτη της σελίδα στον μεγάλο τελικό, έχοντας τίτλο (σε ελεύθερη μετάφραση): «Χάινκες, η αξία που συσσωρεύεται»!

Η Marca, απλά στέκεται πως το Τσάμπιονς Λιγκ κατέκτησε ο Ισπανός μέσος, Χάβι Μαρτίνεθ, ενώ η El Mundo Deportivo αποθεώνει τον Ολλανδό σκόρερ του τελικού: «Ο Ρόμπεν του πέμπτου», είναι ο χαρακτηριστικός τίτλος της.

Τέλος, στην Πορτογαλία, η εφημερίδα Abola και η Diario De Noticias γράφουν για το πέμπτο ευρωπαϊκό της Μπάγερν. «Η... Λονδρέζα Μπάγερν κατάκτησε το πέμπτο της τρόπαιο», είναι ο τίτλος της πρώτης και η «Η Μπάγερν σήκωσε το πέμπτο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα