«Ερυθρόλευκο» ρόστερ τριών... κατηγοριών!

«Ερυθρόλευκο» ρόστερ τριών... κατηγοριών!

Δημήτρης Τομαράς
«Ερυθρόλευκο» ρόστερ τριών... κατηγοριών!

bet365

Ο Μάρκο Σίλβα καλείται να κάνει το πρώτο... ξεκαθάρισμά του τον Γενάρη και το Gazzetta.gr σας παρουσιάζει τις τρεις... κατηγορίες του «ερυθρόλευκου» έμψυχου δυναμικού.

Ο Σίλβα όπως ήδη σας έχουμε μεταφέρει προτίθεται να ανοίξει και άλλο το rotation του, δίνοντας ευκαιρίες και σε Κύπελλο και σε πρωτάθλημα για να βγάλει πλήρως τα συμπεράσματά του και για παίκτες που δεν έχουν παίξει καθόλου ή έχουν αγωνιστεί λίγο.

Πάνω σε αυτό το πλαίσιο αυτήν την στιγμή το ρόστερ του Ολυμπιακού χωρίζεται σε τρεις κατηγορίες. Αυτούς που είναι σε άμεσο κίνδυνο για δανεισμό, εκείνους που έχουν τις πιθανότητές τους να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο στο μέλλον και τους περιζήτητους λόγω του ενδιαφέροντος και της παρακολούθησης ευρωπαϊκών ομάδων.

ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΖΩΝΗ...

Εδώ βρίσκονται αρκετοί παίκτες με ελάχιστο ή περιορισμένο χρόνο συμμετοχής. Όπως ο Φάνης Τζανδάρης που έχει μόλις 1 συμμετοχή σε ματς Κυπέλλου και για τον οποίο ήδη ακούγονται τα ονόματα των Αστέρα Τρίπολης και Βέροια. Η πλευρά του ποδοσφαιριστή πάντως στην παρούσα φάση τονίζει πως ο 22χρονος μέσος δεν είναι ο μόνος ποδοσφαιριστής του ρόστερ που έχει παίξει πολύ λίγο και πως αυτό δεν μπορεί να είναι απαραίτητα κριτήριο για κάποιον δανεισμό. Ο Τζανδάρης πάντως στις προπονήσεις δείχνει σαφώς καλύτερη εικόνα από εκείνη του Άλαν Πουλίδο, που επίσης κινδυνεύει. Ίσως για τον Μεξικανό ο κίνδυνος να είναι και πιο μεγάλος. Ο Σάσα Ζντιέλαρ είναι ένας παίκτης που πρέπει να πάρει περισσότερα ματς στα πόδια του και ενώ στο Λιμάνι πιστεύουν στο ταλέντο του. Ο Γιάννης Γιαννιώτας είναι μία ακόμα μία περίπτωση με την διαφορά πως ο πρώην άσος του Αστέρα είχε διευκρινίσει εξαρχής πως ακόμα και εάν δεν παίζει σχεδόν καθόλου δεν θέλει να φύγει με δανεισμό, διεκδικώντας μέχρι τέλους μία θέση στο ρόστερ. Υπό προϋποθέσεις εδώ μπορεί να μπει και ο Τάσος Αυλωνίτης, για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον και από Ελλάδα και από εξωτερικό.

ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΝ...

Υπάρχουν και ποδοσφαιριστές που λόγω των τραυματισμών τους δεν έχουν καταφέρει να παίξουν καθόλου και να δείξουν τι μπορούν να κάνουν. Όπως ο Δημήτρης Γούτας και ο Μοχάμεντ Μπεν. Για να μπορέσουν να αξιολογηθούν σωστά θα πρέπει να τους δει σε δράση ο Μάρκο Σίλβα. Ο Δημήτρης Κολοβός έχει πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε σχέση με άλλους παίκτες και έχει βάλει και γκολ στο Κύπελλο, έχοντας τις ελπίδες του για κάτι καλύτερο στην συνέχεια. Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης διεκδικεί Όσκαρ ατυχίας για φέτος πηγαίνοντας από τραυματισμό σε τραυματισμό. Μεγάλη ατυχία και για τον αρχηγό Γιάννη Μανιάτη, για τον οποίο έχουν υπάρξει πάντως πληροφορίες περί ενδεχόμενης αποχώρησης.

ΟΙ MOST WANTED Ή ΑΛΛΙΩΣ ΠΕΡΙΖΗΤΗΤΟΙ!

Οι Κώστας Φορτούνης, Μπράουν Ιντέγιε, Παϊτίμ Κασάμι, Αρτούρ Μαζουάκου και Ομάρ Ελαμπντελαουί είναι παίκτες με μεγάλη... πέραση σε ευρωπαϊκές ομάδες. Ένας λόγος που ουκ ολίγοι scouts έχουν έρθει στο Καραϊσκάκη για να τους δουν. Για τον Φορτούνη και τον Κασάμι είναι ομάδες από Αγγλία και Γερμανία (κυρίως), για τον Ιντέγιε ιδίως από Αγγλία, για τον Μαζουάκου από την Ιταλία περισσότερο και για τον Ομάρ από Ιταλία και Πορτογαλία. Ο Ολυμπιακός έχει δείξει τα τελευταία χρόνια πως ελκύει συλλόγους από μεγάλα πρωταθλήματα ακόμα και για παίκτες του με μειωμένη παρουσία σε επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις. Και φυσικά στον Ολυμπιακό δεν έχουν καμία πρόθεση μεσούσης της σεζόν να αποχωριστούν βασικά τους στελέχη όμως ποτέ δεν μπορεί να προδικάσει κανείς το πως θα εξελιχθεί μία μεταγραφική περίοδος είτε τον Γενάρη είτε το καλοκαίρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα