Πορτοκαλί... σημεία!

Gazzetta team
Πορτοκαλί... σημεία!

bet365

Το «σημείο G» σας προτείνει παιχνίδια για το Στοίχημα. Για σήμερα οι προτάσεις των Φάνη Παναγιώτου και Μάρκου Χάννα.

Mεγάλο ενδιαφέρον

Του Φάνη Παναγιώτου από το betplayergr.com

Στη Ρωσία η Λοκομοτίβ Κούμπαν υποδέχεται τη Λαμποράλ Κούτσα. Πρόκειται για ομάδες με εντελώς διαφορετική ψυχολογία, καθώς οι γηπεδούχοι έρχονται από μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Παναθηναϊκού, ενώ οι Βάσκοι δεν τα κατάφεραν στο "σπίτι" τους κόντρα στον Ερ. Αστέρα. Σαν υλικό η Λοκομοτίβ υπερτερεί της ομάδας του Σκαριόλο, η οποία εκτός των άλλων έχει και πολλά προβλήματα απουσιών, με πιο πρόσφατο αυτό του Γάλλου γκαρντ Κοζέρ. Ο άσος στο 1.35 είναι δίκαιος και παράλληλα κρατάμε το over 147.5 με βάση τον τρόπο παιχνιδιού της Λαμποράλ Κούτσα αλλά και τα πολλά τρίποντα της Λοκομοτίβ Κούμπαν.

Κρατάμε και τον άσο της Ζαλγκίρις Κάουνας κόντρα στη Μπάμπεργκ. Οι Γερμανοί έχουν ξεκινήσει καλά, ωστόσο, στην ήττα από το Μιλάνο έβγαλαν τις αδυναμίες τους. Σήμερα αγωνίζονται σε μια δύσκολη έδρα και η εμπειρία της... παρέας του Γιασικεβίτσιους μπορεί να πληρώσει τον άσο στο 1.40.

Στο ματς του Παναθηναϊκού στο Ισραήλ θα ποντάρουμε στο over 148.5. Το έργο των "πράσινων" αναμένεται δύσκολο, καθώς εκτός από τη δυνατή έδρα, η Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι και σε πολύ κατάσταση, αφού έρχονται από δύο μεγάλα διπλά. Είναι δεδομένο πως η ομάδα του Μπλατ θα βάλει δύσκολα στην άμυνα του Παναθηναϊκού, δεν αποκλείουμε, όμως, σήμερα να υπάρξει αντίδραση από τους φιλοξενούμενους μετά τις τελευταίες άσχημες εμφανίσεις και κρατάμε το over περιμένοντας και οι δύο ομάδες να πλησιάσουν τους 75 πόντους.

Συνέχεια στο Βελιγράδι και στον άσο του Ερ. Αστέρα. Η αλήθεια πως περιμέναμε τους Σέρβους πολύ δυνατούς εντός έδρας (όπως φάνηκε κόντρα στον Παναθηναϊκό) αλλά το διπλό στη Χώρα των Βάσκων μας έκανε πολύ θετική εντύπωση. Σήμερα κρατάμε τον άσο στο 1.40, καθώς η Λιέτουβος Ρίτας ποιοτικά δεν υπερτερεί των Σέρβων που μπορούν με τη δύναμη της έδρας να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα.

Κλείνουμε με το διπλό της Μπάγερν στην Πόλη. Οι Βαυαροί έχουν αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις έως τώρα, έχουν ποιότητα και βάθος στο ρόστερ τους και σήμερα είναι σε θέση να εκμεταλευτούν τα πολλά προβλήματα της Γαλατά. Συγκεκριμένα, θα απουσιάσουν οι Τζαγουάι, Ντάντλεϊ, Μαρκοϊσβίλι και Γκόρντον. Και αν για τη θέση του πρώτου αποκτήθηκε ο Μενσά-Μπονσού, οι τραυματισμοί των Ντάντλεϊ και Γκόρντον ήταν απρόσμενοι και επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό τη Γαλατά. Σίγουρα πρόκειται για μια δύσκολη έδρα, σήμερα, όμως, είναι η ευκαιρία της Μπάγερν για το διπλό...

Μονό αποδεκτό
Γαλατάσαραϊ - Mπάγερν Μονάχου: 2 (2.00)

Τριάδα
Λοκομοτίβ Κούμπαν - Λαμποράλ Κούτσα: 1 (1.35)
Ζαλγκίρις – Μπάμπεργκ: 1 (1.40)
Ερ. Αστέρας - Λιέτουβος Ρίτας: 1 (1.40)

Δυάδα
Λοκομοτίβ Κούμπαν - Λαμποράλ Κούτσα:
Over 147.5 (1.90)
Μακάμπι – Παναθηναϊκός:
Over 148.5 (1.90)

Κατά ριπάς με ρουκέτες και.... αστραπές

Του Μάρκου Χάννα από το bxpbet.com

Καρμέλο Αντονι εναντίον Τζέιμς Χάρντεν στο «μεγάλο μήλο» και Γουέστμπρουκ εναντίον Κάρι στο Γκόλντεν Στέιτ σε παιχνίδια που οι επιθέσεις θα έχουν τον πρώτο λόγο.

Στην Ατλάντα, παραλίγο να πληρώσουν το τραγικό τρίτο τους δωδεκάλεπτο οι Νικς, αφού προηγήθηκαν με 14 πόντους, όμως πέτυχαν μόλις 10 στην τρίτη περίοδο! Εν τέλει Μπαρνιάνι και Αντονι «ξύπνησαν» στο τέλος, επιτρέποντας στην ομάδα της Νέας Υόρκης να πάρει την πρώτη της εκτός έδρας νίκη και κυρίως να δείξει πως έχει σφυγμό, μετά το κάκιστο ξεκίνημα της σεζόν. Απόψε επιστρέφει στο “Madison Square Garden” περιμένοντας τους Ρόκετς που έχουν κερδίσει σε 8 από τις 9 πιο πρόσφατες επισκέψεις τους στο «σπίτι» των Νικς. Οι «ρουκέτες» μετά την παράταση στο ματς με τους Ράπτορς (νίκη με 110-104), οδηγήθηκαν στο έξτρα πεντάλεπτο και στη Φιλαδέλφεια. Η απουσία του Χάρντεν (έμεινε εκτός για λόγους συντήρησης, αλλά και ξεκούρασης) κόστισε στην παράταση με την ομάδα του Κέβιν ΜακΧέιλ να γνωρίσει την ήττα στο τέλος (123-117). Ιδιαίτερο ματς το αποψινό για τον εξαιρετικά φορμαρισμένο Τζέρεμι Λιν (+30 πόντους στα δύο τελευταία παιχνίδια) που επιστρέφει στο γήπεδο που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό. Για τους γηπεδούχους εκτός μάχης παραμένει ο Τάισον Τσάντλερ, με το Μάικ Γούντσον να γνωρίζει πως πρέπει να βρει τρόπους αντιμετώπισης του Χάουαρντ, αφού μπορεί ο Μπαρνιάνι να αγωνίζεται στη θέση «5», όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να ματσάρει το «σούπερμαν». Στον αντίποδα λογικά θα αγωνιστεί κανονικά ο Χάρντεν, ενώ ελπίδες να προλάβει έχει και ο Τσάντλερ Πάρσονς που αντιμετωπίζει ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού.

Το ταξίδι στη Δύση ξεκίνησε με ήττα (111-103) για τους Θάντερ που έχασαν τα ξημερώματα από τους Κλίπερς. Οι «αστραπές» παρά τη σπουδαία εμφάνιση των Γουέστμπρουκ και Ντουράντ (πέτυχαν μαζί 52 πόντους, με 20 ασίστ και 10 ριμπάουντ) δεν είχαν απάντηση στο inside game των αντιπάλων τους, αφού ο Πέρκινς γύρισε στο Τέξας (απεβίωσε ο παππούς του και θα απουσιάσει σε αυτό το σετ αγώνων) και ο Ιμπάκα αποβλήθηκε στο δεύτερο δωδεκάλεπτο. Ο Σκοτ Μπρουκς γνωρίζει πως πρέπει να προετοιμάσει την ομάδα του για μάχη, αφού απόψε δοκιμάζονται σε μια από τις δυσκολότερες έδρες του πρωταθλήματος. Το Γκόλντεν Στέιτ μόνο φιλόξενο δεν είναι με τους Γουόριορς να μετρούν ήδη τρεις νίκες εντός, όλες με διαφορά μεγαλύτερη των δέκα πόντων. Κλασική ομάδα ρυθμού οι «πολεμιστές» που μόλις βρουν ανοιχτό χώρο, πατούν το γκάζι και πετυχαίνουν με ευκολία πάνω από το 100 πόντους. Ερχονται από τη νίκη επί των Πίστονς (113-95), σε μια αναμέτρηση που ξέφυγαν από νωρίς στο σκορ και δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο της. Επέστρεψε υγιής ο Στεφ Κάρι που σε 29 λεπτά πέτυχε 25 πόντους, μοίρασε 9 ασίστ και σούταρε με το εξωπραγματικό για αυτό το επίπεδο 70% (7/10 σουτ, 9/9 βολές). Οι δύο ομάδες προτιμούν το γρήγορο μπάσκετ, αφού έχουν δύο από τους ταχυτέρους πόιντ γκαρντ στη λίγκα (Γουέστμπρουκ, Κάρι) και λογικά το ματς θα ανοίξει, όπως ακριβώς συνέβη και πέρσι, με τις δύο ομάδες να σημειώνουν περισσότερους από 203 πόντους και στα 4 ματς που τέθηκαν αντιμέτωπες.

Δυάδα
748. Νιου Γιορκ Νικς – Χιούστον Ρόκετς: 2 (1.80)
749. Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς – Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ: Over 206,5 (1.90)

Και η εκπομπή "Bet 10'" από το κανάλι του kingbet.net στο YouTube προτείνει τα καλύτερα σημεία της ημέρας!

Για όλα τα τελευταία νέα των αγώνων αλλά και για περισσότερες προτάσεις για το Στοίχημα ενημερωθείτε από το Kingbet.net και από τις ζωντανές εκπομπές του Betradio.com.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα