Σημεία από το… Νησί

Gazzetta team
Σημεία από το… Νησί

bet365

Το «σημείο G» σας προτείνει παιχνίδια για το Στοίχημα. Για σήμερα οι προτάσεις του των Μάκη Μηνδρινού, Γιώργου Δήμητσα και Μάρκου Χάννα.
Μάκης Μηνδρινός (betsellers.com)
Δεν έπαιξα σχεδόν τίποτα μεσοβδόμαδα, δεν έπαιξα τίποτα χθες. Γενικά, δεν το έχω με τις Εθνικές ομάδες, σπάνια ποντάρω σε προκριματικές φάσεις. Και ακόμα πιο σπάνια (σχεδόν ποτέ) παίζω φιλικά. Χθες αν έπαιζα θα κέρδιζα, γιατί είχα σταμπάρει Χιλή και Σλοβακία (τα ανέφερα στο ραδιόφωνο), χάρηκα που πέρασαν, αλλά δεν μετανιώνω που δεν έπαιξα. Συνειδητή επιλογή ήταν, δεν βγαίνω χαμένος σε βάθος χρόνου από αυτή μου την επιλογή.
Αγγλίες σήμερα, γύρω από αυτές θα κινηθώ, αλλά στους ρυθμούς τους ίδιους. Δεν αλλάζει τίποτα, χαλαρά παίζω. Η Λιγκ 1 δείχνει να έχει καλό πρόγραμμα, ή τουλάχιστον έχει πρόγραμμα για συζήτηση. Αρχικά είχα Καρλάιλ (με Κρόουλι), Κόλτσεστερ (με Σουίντον), Πρέστον (με Λέιτον) και Στίβενεϊτζ (με Ρόδεραμ). Εξω η Καρλάιλ γιατί μπορεί η απόδοση να είναι παραπάνω από αυτή που πρέπει (απορώ γιατί στο 3.10 κόντρα σε ομάδα που έχει να σκοράρει 4 ματς!), αλλά δεν μπορώ να μην δω ότι και η ίδια δεν είναι στα καλύτερά της. Εξω η Πρέστον γιατί και η Λέιτον είναι καλά και… βαρέθηκα να την κοντράρω! Μένουν Κόλτσεστερ, που υποδέχεται τη Σουίντον και Στίβενειτζ που φιλοξενεί την Ρόδεραμ. Η Σουίντον είναι κλασική ομάδα έδρας, «χάνεται» όταν παίζει εκτός. Και η Κόλτσεστερ είναι ανεβασμένη. Το ίδιο ισχύει και για τη Στιβενέιτζ, πήρε τα πάνω της. 3-2 τη Λέιτον στο Τρόφι, 2-1 την Πόρτσμουθ στο Κύπελλο. Φαίνεται πως έστριψε. Στο 3.50 έπεσε ο άσος της Κόλτσεστερ (χθες ήταν στο 3.90), στο 3.00 είναι η Στίβενεϊτζ.
Στη Λιγκ 2, εκτός από διάφορα over (σε Γουίκομ – Τσέλτεναμ, Μόρκαμ – Ροτσντέιλ) και την Οξφορντ (στην έδρα της Μάνσφιλντ) δεν είδα κάτι που να με ενθουσιάσει. Την Οξφορντ όμως την κρατάω, στο 2.87. Είναι η μοναδική αήττητη ομάδα της Λιγκ 2 στα εκτός έδρας, χάρη στις εκτός έδρας επιδόσεις της είναι τόσο ψηλά. Η Μάνσφιλντ από την άλλη, έχει τα μαύρα της τα χάλια, στα 4 τελευταία του πρωταθλήματος δεν σκόραρε καν…
Εκτός Αγγλίας, αλλά παραμένοντας στη Βρετανία, αυτό που έκανε… μπαμ ήταν το διπλό της πρωτοπόρου της δεύτερης κατηγορίας της Σκωτίας, Ιστ Στέρλινγκ. Μέχρι χθες ήταν στο… 5.50! Πρωτοπόρος στο 5.50; Δεν υπάρχει αυτό, γι’ αυτό και σήμερα οι μπουκ μαζεύτηκαν. Και το 4.00 μεγάλο είναι, αλλά χθες στην απόδοση αυτή ήταν το draw no bet. Καλύτερο υλικό η Πίτερχεντ, αλλά με μετριότατη πορεία ως τώρα, ανεξήγητα τόσο χαμηλά ο άσος. Στο 5.50 είχα αποφασίσει να παίξω, τώρα παραέπεσε.
Κλείνω με Βραζιλία. Πολλά φαβορί, ήδη η κατρακύλα έχει ξεκινήσει. Με αναπληρωματικούς η Φλαμένγκο λόγω τελικού Κυπέλλου, ο άσος της Γκρέμιο από το 1.90 είναι στο 1.50. Σβήσιμο. Με το μυαλό στον ημιτελικό του Σουνταμερικάνα η Σάο Πάολο, ο άσος της καιγόμενης Φλουμινένσε από το 2.35 έπεσε στο 1.90. Ντεφορμέ η Ιντερνασιονάλ, ο άσος της Γκοϊάς από το 2.15 βρίσκεται στο 2.00. Αδιάφορη βαθμολογικά και κουρασμένη η Σάντος, ο άσος της Βιτόρια Μπαΐα έπεσε στο 2.00 από το 2.20. Δείτε τα, μην τα βάλτε όλα μαζί όμως. Προσωπικά, θα κρατήσω μόνο Βιτόρια Μπαΐα και Φλουμινένσε. Μία δυάδα και τέλος.
Στη σούμα. Πάω σε ένα τρίξι με Κόλτσεστερ, Στίβενεϊτζ και Οξφορντ συν τη δυάδα από τη Βραζιλία με Βιτόρια Μπαΐα και Φλουμινένσε. Τα βραζιλιάνικα τα έγραψα από σήμερα και τα παίζω από σήμερα γιατί όπως βλέπετε η πτώση είναι μεγάλη και δεν αποκλείεται να συνεχιστεί. Αύριο δεν υπάρχει λόγος να ανεβάσω στήλη, μόνο τα βραζιλιάνικα θα έχω και τίποτα άλλο.
Ποντάρισμα
Τρίξι: Κόλτσεστερ – Σουίντον 1 (3.50), Στίβενεϊτζ – Ρόδεραμ 1 (3.00), Μάνσφιλντ – Οξφορντ 2 (2.87).
Δυάδα (17/11): Βιτόρια Μπαΐα – Σάντος 1 (2.00), Φλουμινένσε – Σάο Πάολο 1 (1.90).
Γιώργος Δήμητσας (betplayer)
Αρχή με το Γιορκ – Πλίμουθ στον άσο. Οι γηπεδούχοι στα τελευταία τους τέσσερα παιχνίδια έχουν ηττηθεί μόνο από την πρωτοπόρο Φλίτγουντ. Τα πήγαν καλά και στο Κύπελλο κόντρα στην ανεβασμένη Μπρίστολ Ρόβερς και έχουν απέναντί της την κατάλληλη αντίπαλο για να συνεχιστεί το καλό σερί. Η Πλίμουθ είναι η ομάδα που απειλεί λιγότερο στην κατηγορία. Το πρόβλημα στο γκολ παραμένει και δεν ενδεικτικό είναι πως μόνο σε ένα από τα 12 τελευταία της παιχνίδια έχει ξεπεράσει το ένα γκολ. Ο άσος ανέβηκε αρκετά και συγκεκριμένα στο 2.63, λόγω δύο απουσιών της Γιορκ στην μεσαία γραμμή. Το γράφω αυτό γιατί αρκετοί μπορεί να αναρωτηθείτε. Εμένα δεν με απασχολούν τόσο οι απουσίες για να αλλάξω το ποντάρισμα μου.
Στο Τορκί – Τσέστερφιλντ τώρα. Επτά αγώνες χωρίς νίκη είναι πολλοί για μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Για να βρει και πάλι ρυθμό έπαιξε με βασικούς σε Κύπελλο, Λιγκ Τρόφι και πήρε δύο νίκες. Η Τορκί έχει μια μία στα οκτώ τελευταία της και δεν δείχνει σε κατάσταση να απειλήσει ένα τόσο δυνατό ρόστερ με τεράστιο κίνητρο να επιστρέψει στις νίκες. Εχει και τα περισσότερα προβλήματα σήμερα και θα κρατήσω το διπλό.
Κρατάω και την Οξφορντ μέσα στην έδρα της Μάνσφιλντ. Αήττητη από την αρχή της σεζόν εκτός έδρας η Οξφορντ με πέντε διπλά αι 17 βαθμούς συγκομιδή από τους συνολικά 26. Απέναντί της τώρα μια ομάδα που νίκησε 8-1 την Σεντ Αλμπανς στο Κύπελλο, αλλά η πραγματική εικόνα της φαίνεται στο πρωτάθλημα και εκεί έχει σημειώσει μόνο δύο γκολ στα τελευταία έξι ματς όπου και αγνοεί τη νίκη. Σε αποδόσεις αουτσάιντερ το διπλό μπαίνει στο σύστημα, όπως μπαίνει και η Μπρίστολ Ρόβερς.
Μπρίστολ Ρόβερς – Μπέρι. Οι “πειρατές” μπορεί να μην νίκησαν την Γιορκ στο Κύπελλο (3-3), αλλά δείχνουν πως παίζουν με άλλο αέρα. Στα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα νίκησαν Οφορντ 1-0 και κράτησαν στο μηδέν την Τσέστερφιλντ. Η Μπέρι δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και δεν είναι τυχαίο πως έχει μόνο μια νίκη στα δέκα τελευταία της και αυτή, αφού η αντίπαλος της Γουίκομ έμεινε με παίκτη λιγότερο. Κατάλληλη ευκαιρία και εδώ για νίκη της Μπρίστολ Ρόβερς, παρά την ενίσχυση των φιλοξενούμενων με τον Ναρντιέλο στην επίθεση.
Yankee (2-3-4)
Στιβενέιτζ – Ρόδεραμ: 1 (2.88)
Γιορκ – Πλίμουθ: 1 (2.63)
Μάνσφιλντ – Οξφορντ: 2 (2.88)
Μπρίστολ Ρ. – Μπέρι: 1 (2.70)
Δυάδα
Πόρτ Βέιλ – Σριούσμπερι: 1 (2.25)
Τορκί – Τσέστερφιλντ: 2 (2.15)
Μάρκος Χάννα (bxpbet.com)
Πέρσι ήταν η Ρέξαμ που είχε χαμογελάσει, αφού στα πλέι οφ, επιβλήθηκε δύο φορές της Κιντερμίνστερ και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του «Γουέμπλεϊ». Οι «δράκοι» εν τέλει δεν κατάφεραν να ανέβουν στη Β’ Αγγλίας, κι έτσι οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους και φέτος. Το σύνολο του Αντι Μόρελ δεν ξεκίνησε καλά και είναι αλήθεια πως μετά το πέρας των πρώτων αγωνιστικών υπήρξαν σκέψεις αντικατάστασης του. Στην πορεία η ομάδα έδειξε να «στρώνει», αφού ήδη χτίζει ένα θετικό σερί, έχοντας μόλις μία ήττα στα 5 πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Την Τρίτη, έδειξε χαρακτήρα κόντρα στην Γκέιτσχεντ, αφού ήταν σαφώς καλύτερη από την αντίπαλό της, όμως δύο λάθη του τερματοφύλακα την έβαλαν πίσω στο σκορ. Κατάφερε τελικά όχι μόνο να ισοφαρίσει αλλά να πάρει το τρίποντο με ένα γκολ του Μπίσοπ στις καθυστερήσεις (3-2). Πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στο ντέρμπι, γνωρίζοντας πως είναι το λογικό αουτσάιντερ για τη νίκη. Στο στρατόπεδο της Κιντερμίνστερ υπάρχει αισιοδοξία, αφού τρέχουν ένα αήττητο σερί 7 αγώνων χωρίς ήττα εντός έδρας (6 νίκες – 1 ισοπαλία). Βέβαια, μια πιο προσεκτική ματιά θα καταδείξει πως καμία από τις ομάδες που αντιμετώπισε δεν ήταν φορμαρισμένη ή από αυτές που θεωρούνται «πρώτης ταχύτητας» στην κατηγορία. Επιβλήθηκε των αδύναμων Σάτον και Μπράντφορντ Γιουνάιτεντ στο Κύπελλο, ενώ για το πρωτάθλημα κέρδισε Λίνκολν, Χάλιφαξ και Χάιντ. Κόντρα στην Ολντερσοτ έμεινε στο 0-0, ενώ πήρε με 4-1 το ντέρμπι με τη Φόρεστ Γκριν που όμως παρέπαιε εκείνο το διάστημα. Εχοντας όλα τα δεδομένα, αλλά και το σετ αποδόσεων, προτιμώ να ρισκάρω στο Χ2, αφού πρόκειται για ντέρμπι και το 1.80 που προσφέρεται είναι πέρα για πέρα ελκυστικό.
Ντέρμπι υπάρχει και στο Λονδίνο, εκεί όπου η Μπάρνετ θα αντιμετωπίσει την Κέμπριτζ. Αμφότερες έχουν στόχο την άνοδο κάτι που προκύπτει και από την πορεία τους, όχι όμως και από την εικόνα τους στο χορτάρι. Η πρωτοπόρος Κέμπριτζ δείχνει έναν αξιοθαύμαστο κυνισμό και με όπλο την καλή της άμυνα έχει καταφέρει να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας. Ξεπέρασε γρήγορα την ήττα στο Σάουθπορτ και θα μπει στο «Χάιβ» με στόχο τη νίκη και τους τρεις πόντους. Στον αντίποδα, οι γηπεδούχοι μοιάζουν φορμαρισμένοι, αφού έρχονται από 7 συνεχόμενα ματς χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα. Βέβαια, μετρούν 4 ισοπαλίες, ενώ μόνο σε ένα σκόραραν περισσότερα από ένα γκολ. Εχουν απουσίες, αφού θα λείψει σίγουρα ο βασικός μέσος Μαρς – Μπράουν, ενώ το μεγαλύτερο πρόβλημα ακούει στο όνομα Τζακ Χάιντ, με τον βασικό επιθετικό της ομάδας να απουσιάζει αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό στο κέντρο της επίθεσης των «μπις». Επιλογή το διπλό, αφού οι φιλοξενούμενοι μοιάζει να έχουν αυτό κλικ που χρειάζεται για να κάνουν το βήμα παραπάνω τόσο στο ματς, όσο και στη σεζόν.
Τρίτη και τελευταία επιλογή για απόψε, ο άσος της Χάλιφαξ κόντρα στην Ολντερσοτ. Οι φιλοξενούμενοι έχουν σχεδόν δυο μήνες χωρίς νίκη στην κατηγορία, ενώ θα ετοιμάζονται για μάχη και πάλι με απουσίες. Το ρόστερ δεν είναι ιδιαίτερα βαθύ και τα συνεχόμενα ματς έχουν σίγουρα επηρεάσει τους παίκτες. Απεναντί του θα βρεθεί ένα σύνολο που στην έδρα του έχει μέχρι στιγμής, την ποιότητα αλλά και τη φόρα να φτάσει σε ακόμα ένα τρίποντο πληρώνοντας τον άσο που όσο παίζεται πάνω από το 2.00 είναι value bet.
Προτάσεις
169. Κιντερμίνστερ – Ρέξαμ: Χ2 (1.70)
175. Χάλιφαξ – Ολντερσοτ: 1 (2.15)
198. Μπάρνετ – Κέμπριτζ: 2 (2.35)
Για όλα τα τελευταία νέα των αγώνων αλλά και για περισσότερες προτάσεις για το Στοίχημα ενημερωθείτε από το Kingbet.net και από τις ζωντανές εκπομπές του Betradio.com.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα