Πέμπτη με... διπλό bet!

Gazzetta team
Πέμπτη με... διπλό bet!

bet365

Το «σημείο G» σας προτείνει παιχνίδια για το Στοίχημα. Για σήμερα οι ποδοσφαιρικές προτάσεις του Πάνου Παπατσώρη και οι μπασκετικές του Πάνου Κραψίτη από το kingbet.net.
Πάνος Παπατσώρης: Επιλογές από Ελλάδα και Ισπανία
Στην ελληνική Σούπερ Λίγκα υπάρχει ενδιαφέρον και στις δύο σημερινές αναμετρήσεις. Στη Νέα Σμύρνη, ο Πανιώνιος υποδέχεται την Βέροια με στόχο την επιστροφή στις νίκες. Οι γηπεδούχοι στην έδρα τους είναι αήττητοι στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις τους (2-1-0) και θέλουν να το εκμεταλλευτούν αυτό ώστε να κάνουν μία νέα αρχή. Από την άλλη, η Βέροια ταξίδεψε αποδεκατισμένη στην Αθήνα, καθώς στην αποστολή της βρίσκονται 16 παίκτες, με τους βασικούς Μρντάκοβιτς και Ορέστες να βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου. Πιστεύω ότι ο Πανιώνιος θα πάρει τη νίκη και οι αποδόσεις του άσου με ικανοποιούν.
Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, ο Αρης υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τους γηπεδούχους να δίνουν ένα από τα σημαντικότερε παιχνίδια της σεζόν σε μία αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση. Η διοίκηση και οι παίκτες των γηπεδούχων δηλώνουν αποφασισμένοι για μία νέα αρχή, ωστόσο οι απουσίες είναι σημαντικές. Απουσίες όμως θα έχει και ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος φέτος μακριά από την έδρα δεν παρουσιάζεται ιδιαίτερα ανταγωνιστικός. Θα αποφύγω την επιλογή σημείου, καθώς η… μπίλια μπορεί να κάτσει παντού. Καλύτερη επιλογή μοιάζει να είναι το σύνολο τερμάτων 2-3 γκολ, ειδικό στοίχημα που έχουν επιβεβαιώσει αρκετές φορές τη φετινή σεζόν τόσο οι γηπεδούχοι, όσο και οι φιλοξενούμενοι.
Τo over ανάμεσα σε Αθλέτικ Μπιλμπάο και Θέλτα είναι η τρίτη επιλογή για σήμερα. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε εντός έδρας είναι αήττητη και σκοράρει αρκετά. Και η Θέλτα όμως είναι φιλική προς το over, με τα πολλά τέρματα να έχουν αρκετές πιθανότητες επιβεβαίωσης και σε αυτό το παιχνίδι. Αναλυτικά οι προτάσεις μου στο Citybet.
Πάνος Κραψίτης: Τον πρώτο λόγο η έδρα
Η μεγάλη ώρα της πρόκρισης έφτασε στην Ευρωλίγκα, όπου διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική των ομίλων. Ο Ολυμπιακός κυνηγάει το απόλυτο χωρίς Πρίντεζη, Μπέγκιτς και Λο. Επίσης θα έχει το μυαλό του στον μεγάλο ημιτελικό Κυπέλλου που ακολουθεί κόντρα στον Παναθηναϊκό. Η Ζιελόνα θέλει να αποχωρίσει από τη διοργάνωση με ψηλά το κεφάλι και μπορεί να υπερασπιστεί το χάντικαπ των 6,5 πόντων.
Τα ρέστα της παίζει η Παρτιζάν κόντρα στην ΤΣΣΚΑ. Οι Σέρβοι δεν θέλουν με τίποτα να πάει στράφι η τεράστια νίκη στην Τουρκία επί της Ούλκερ. Κρατάνε την τύχη στα χέρια τους και στο γήπεδο δεν θα πέφτει καρφίτσα. Η ΤΣΣΚΑ θέλει τη δεύτερη θέση και υπερτερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας της Μπαρτσελόνα. Από το ξεκίνημα της σεζόν, όμως, έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της και δύσκολα ακόμα και νικηφόρα να περάσει από το Βελιγράδι θα το κάνει με περισσότερους από 6 πόντους.
Τέλος θα ποντάρω σε δύο απλές νίκες που μπορεί να μην πληρώνουν πολύ, αλλά συγκεντρώνουν αυξημένες πιθανότητες επαλήθευσης. Η μία είναι της Μπάμπεργκ κόντρα στην πιο άνετη Ζαλγκίρις, με τους γηπεδούχους να κυνηγάνε το θαύμα των 11 πόντων διαφορά.
Η άλλη είναι αυτή του Παναθηναϊκού που υποδέχεται την Μακάμπι, η οποία είναι σίγουρα πρώτη, δεν θα έχει τον Τζέιμς στη σύνθεσή της, ενώ και ο Σχορτσιανίτης αισθάνεται ενοχλήσεις στην κνήμη.
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
ΖΙΕΛΟΝΑ (6,5) – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1
ΠΑΡΤΙΖΑΝ (5,5) – ΤΣΣΚΑ 1
ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ – ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ (4,5) Απλή νίκη Μπάμπεργκ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΜΑΚΑΜΠΙ (6,5) Απλή νίκη Παναθηναϊκού
Και η εκπομπή "Bet 10'" από το κανάλι του kingbet.net στο YouTube προτείνει τα καλύτερα σημεία!

Για όλα τα τελευταία νέα των αγώνων αλλά και για περισσότερες προτάσεις για το Στοίχημα ενημερωθείτε από το Kingbet.net και από τις ζωντανές εκπομπές του Betradio.com.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα