Παιχνίδι μόνο με μεγάλα

Gazzetta team
Παιχνίδι μόνο με μεγάλα

bet365

Το «σημείο G» σας προτείνει παιχνίδια για το Στοίχημα. Για σήμερα οι προτάσεις του Μάκη Μηνδρινού από το betsellers.com.
Μέτριο το κουπόνι, όχι κακό όπως του προηγούμενου Σαββάτου, αλλά μέτριο. Το παιχνίδι μου όπως θα δείτε δεν θα έχει φαβορί σήμερα. Τα αφήνω για αύριο, που είναι αρκετά. Σήμερα θα παίξω μόνο με αουτσάιντερ, μόνο με μεγάλα σημεία, κάτι που σημαίνει ότι προφανώς ανεβάζω τον βαθμό δυσκολίας. Δεν έχω κανένα πρόβλημα, αυτά βλέπω, εκεί πιστεύω ότι υπάρχουν λάθη, εκεί θα πάω. Είχα και ορισμένα φαβορί κατά νου, αλλά αποφάσισα να μην μπλέξω. Πάμε να τα πάρουμε από την αρχή.
Πρέμιερ Λιγκ, δεν έχω τίποτα! Ο άσος της Σάντερλαντ ανέβηκε λίγο, πιστεύω ότι θα νικήσει, αλλά την ουραγό του πρωταθλήματος σε απόδοση φαβορί δυσκολεύομαι να την ποντάρω, έστω κι αν το ένστικτο λέει άσος. Στα υπόλοιπα τίποτα το ιδιαίτερο. Σε… καφενειακή κουβέντα θα έλεγα ότι δεν βλέπω να χάνει η Πάλας. Από αγωνιστικής άποψης, πάντως, έχει ενδιαφέρον η αγωνιστική, καθώς στην Κάρντιφ γίνεται της κακομοίρας, η Γουέστ Μπρομ θα έχει υπηρεσιακό προπονητή, ενώ δεν αποκλείεται η Λίβερπουλ να πιάσει κορυφή (αν κερδίσει την Κάρντιφ και η Αρσεναλ δεν κερδίσει την Τσέλσι τη Δευτέρα).
Στην Τσάμπιονσιπ, 4 αουτσάιντερ κοίταξα και ένα φαβορί. Το φαβορί είναι η Μπόλτον, όποιος παίζει τέτοια σημεία στην Αγγλία ας του ρίξει μια ματιά. Στα αουτσάιντερ, είχα τη Μίλγουολ που υποδέχεται τη Μίντλεσμπρο. Κακώς ήταν αουτσάιντερ η γηπεδούχους, που έχει 7 ματς αήττητη εντός και η «Μπόρο» δεν λέει να στρίψει με τίποτα. Ισορρόπησε το σετ, οριακά μένει εκτός από το παιχνίδι μου η Μίλγουολ.
Ξενέρωσα λίγο γιατί το 3.20 της Γουίγκαν έγινε 3.00. Είναι το σημείο που βλέπω πιο ζεστά στην Αγγλία, αλλά το ήθελα μίνιμουμ 3.20. Κάνω λίγο τα στραβά μάτια και το κρατάω. Η Γουίγκαν με τον Ρέσλερ ξανάνιωσε, νίκησε την Μπόλτον, θα κέρδιζε και την Γουένσντεϊ μεσοβδόμαδα (το ματς διεκόπη στο 59’ με το σκορ στο 1-0 και με τη Γουίγκαν πολύ καλύτερη). Οι αριθμοί της Ρέντινγκ δείχνουν φόρμα, η εικόνα της όμως όχι! Επιλογή και ο άσος της Γέοβιλ απέναντι στην Μπλάκμπερν. Είναι καλά η Γέοβιλ, 4 ματς χωρίς ήττα, βρήκε επιθετικές λύσεις και η Μπλάκμπερν εκτός έδρας έχει τα χάλια της. Στο 3.20 ο άσος. Κλείνω με το διπλό της Χάντερσφιλντ στην Μπράιτον. Εδώ είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα σε σχέση με τα προηγούμενα. Η Μπράιτον είναι καλά. Αλλά και η Χάντερσφιλντ είναι καλά. Μπορεί να έχει δύο σερί ήττες αλλά οι εμφανίσεις της ήταν για να πάρει αποτέλεσμα. Το μόνο που με φρέναρε για να πάω ζεστά στο διπλό είναι κάποιες απουσίες που έχουν οι φιλοξενούμενοι. Αλλά στο 4.75 έφυγαν και οι τελευταίοι ενδοιασμοί.
Στη Λιγκ 1 άφησα τελευταία στιγμή εκτός της Μπράντφορντ στο εκτός έδρας με την Πίτερμπορο. Υπερβολικό το 3.90 του διπλού, αλλά έχω ως πρώτο σημείο την ισοπαλία. Από φαβορί σωστό είναι το 2.55 της Νοτς Κάουντι απέναντι στην Μπρίστολ Σίτι. Και καταλήγω στο διπλό της Καρλάιλ κόντρα στη Γουόλσολ. Τη Γουόλσολ την έχω ποντάρει αρκετές φορές φέτος, αλλά μόνο σε εκτός έδρας ματς. Εντός την έχει συχνή τη γκέλα, άσε που έτσι κι αλλιώς δεν είναι καλά τελευταία. Επέστρεψε στις νίκες η Καρλάιλ, που είναι ζημιάρα, και το 5.00 την αδικεί. Στο 4.50 το σκεφτόμουν, στο 4.75 το σκεφτόμουν πιο σοβαρά, στο 5.00 πείστηκα να πάω στο διπλό.
Στη Λιγκ 2, μόνο ένα μου άρεσε αρκετά, η Μπέρτον στην έδρα της Χάρτλπουλ. Και αυτή οριακά μένει εκτός, δεν γίνεται να τα παίξω όλα. Εχει, πάντως, φόρμα και τις προϋποθέσεις να πάρει το τρίποντο.
Πριν φύγουμε από τη Βρετανία, μία στάση στη Σκωτία, στην Πρέμιερ Λιγκ. Ντεφορμέ ομάδες δεν συνηθίζω να παίζω, αλλά αυτή τη φορά θα το κάνω. Χιμπέρνιαν – Σεντ Τζόνστον και είναι αμφότερες ντεφορμέ. Οι γηπεδούχοι, όμως, με τον Μπούτσερ στον πάγκο έχουν βελτιωθεί πολύ αμυντικά και περιμένω (ή μάλλον ελπίζω) ότι το γκολ στην προβληματική άμυνα της Σεντ Τζόνστον θα το βρουν. Σε απόδοση αουτσάιντερ παίρνω το ρίσκο (2.87).
Στα εκτός Αγγλίας-Σκωτίας, είδα τον άσο του Αμβούργου απέναντι στη Μάιντζ και τον άσο της Βιγιαρεάλ κόντρα στη Σεβίλλη. Και τα δύο τα θεωρώ πιθανά, σκεφτόμουν να τα κάνω δυάδα και να τα ρίξω. Κοιτάζοντάς τα ξανά, όμως, συνειδητοποιώ ότι είναι κουτσουρεμένες οι αποδόσεις και στα δύο και δεν θα μπω στο... τρυπάκι. Αν ήταν το Αμβούργο στο 2.20 (από το 2.05) και η Βιγιαρεάλ στο 2.10 (από το 1.85) πιθανότατα θα τα έπαιζα. Ποια είναι η διαφορά; Στη μία περίπτωση δεν παίρνω ούτε 4 φορές τα χρήματά μου, ενώ στην άλλη παίρνω πάνω από 4.5 φορές τα χρήματά μου. Σημαντική διαφορά λοιπόν.
Το μόνο που κρατάω από τα εκτός Αγγλίας είναι ένα μεγάλο διπλό, της Ναντ στην Σεντ Ετιέν. Δύσκολο ματς, σαφώς. Αλλά κοιτάξτε μια βαθμολογία. Η Ναντ είναι παραπάνω από τη Σεντ Ετιέν, είναι σε καλή κατάσταση και το διπλό δίνει 5.00! Με τη Σεντ Ετιέν μάλιστα να έρχεται και από 120 λεπτά μεσοβδόμαδα. Οποιος θέλει παίρνει και τις καλύψεις του.
Στη σούμα. Ένα τρίξι με Γέοβιλ, Γουίγκαν και Χιμπέρνιαν. Και ένα πάντεντ με Καρλάιλ, Χάντερσφιλντ και Ναντ. Ανέφερα και φαβορί, δείτα τα, αν σας κάνουν τα βάζετε στο παιχνίδι σας, αν όχι τα αφήνετε. Ξαναλέω, αύριο θα έχει κυρίως παρολάκια.
Ποντάρισμα
Τρίξι: Γέοβιλ – Μπλάκμπερν 1 (3.20), Ρέντινγκ – Γουίγκαν 2 (3.00), Χιμπέρνιαν – Σεντ Τζόνστον 1 (2.87).
Πάντεντ: Γουόλσολ – Καρλάιλ 2 (5.00), Μπράιτον – Χάντερσφιλντ 2 (4.75), Σεντ Ετιέν – Ναντ 2 (5.00).
Και η εκπομπή "Bet 10'" από το κανάλι του kingbet.net στο YouTube προτείνει τα καλύτερα σημεία!

Για όλα τα τελευταία νέα των αγώνων αλλά και για περισσότερες προτάσεις για το Στοίχημα ενημερωθείτε από το Kingbet.net και από τις ζωντανές εκπομπές του Betradio.com.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα