Νίνης, «Λύμπε» και Τσάμπιονς Λιγκ!

Νίνης, «Λύμπε» και Τσάμπιονς Λιγκ!

Νίνης, «Λύμπε» και Τσάμπιονς Λιγκ!

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για το φινάλε της σεζόν, το αντίο του Σωτήρη Νίνη αλλά και τον τεράστιο Νίκο Λυμπερόπουλο.

Σημαντικό αυτό το τελευταίο ματς της χρονιάς με την ΑΕΚ για πολλούς λόγους. Πρώτα από όλα για αγωνιστικούς. Εγώ θέλω να δω έναν Παναθηναϊκό να επιβάλει το παιχνίδι του και να παίρνει την πρώτη θέση, που οδηγεί στα προκριματικά του τσάμπιονς λιγκ με νίκη και όχι με ισοπαλία(που επίσης βολεύει τους «πράσινους»). Παναθηναϊκός είσαι, τελευταίο ματς είναι μπες μέσα δώστα όλα και αποχαιρέτα τη χρονιά με νίκη επί της ΑΕΚ .

Οσοι φίλοι του Παναθηναϊκού πάνε στο ΟΑΚΑ πρέπει να αποζημιωθούν. Αρκετά τράβηξαν όλη την χρονιά, ας μείνουν με μία τελευταία καλή ανάμνηση. Επαναλαμβάνω, ότι η χρονιά δεν είναι πετυχημένη. Θα ήταν αν η ομάδα έπαιρνε το πρωτάθλημα. Η θέση, που οδηγεί στα προκριματικά του τσάμπιονς λιγκ μπορεί με κάποιες προϋποθέσεις να ανασάνει και οικονομικά την ομάδα είτε μπει στους ομίλους του EuropaLeague, είτε-πόσω μάλλον- μπει στους ομίλους του τσάμπιονς λιγκ.

Από κει και πέρα αυτό το ματς με την ΑΕΚ έχει δύο ιδιαιτερότητες. Θα είναι το τελευταίο παιχνίδι του Νίνη με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, αφού από τη νέα περίοδο θα αγωνίζεται στην Πάρμα και κανείς δεν ξέρει αν επιστρέψει ποτέ στην ομάδα που τον ανέδειξε. Και θα είναι το τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του για τον τεράστιο Νίκο Λυμπερόπουλο.

Τι θέλω να γίνει; Φυσικά να κερδίσει ο Παναθηναϊκός την ΑΕΚ με καλή εμφάνιση και όσοι πάνε στο γήπεδο να αποθεώσουν και τους δύο παίκτες. Και τον Σωτήρη, με το κατευόδιο για μία σπουδαία καριέρα στο εξωτερικό και την ευχή να επιστρέψει σε μας. Αλλά και τον Λυμπε. Θέλω ο κόσμος του Παναθηναϊκού να δείξει για άλλη μία φορά το υψηλό επίπεδο που έχει και να αποθεώσει έναν αντίπαλο παίκτη, που έχει προσφέρει πολλά και στον Παναθηναϊκό.

Και μάλιστα έφυγε με άσχημο τρόπο(ούτε καν πρόταση ανανέωσης δεν του έγινε μετά την Ριζούπολη) , αλλά ποτέ μα ποτέ δεν είπε ούτε μία κακή κουβέντα για τον Παναθηναϊκό. Το παραμικρό δείχνοντας ΕΠΙΠΕΔΟ. Τι καλύτερο για τον Λυμπε. Να δίνει το τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του με την φανέλα της ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό και να ακούει τον κόσμο του Παναθηναϊκού να φωνάζει «ΛΥΜΠΕ». Εύχομαι και ελπίζω να γίνουν όλα αυτά στο ΟΑΚΑ και να τις ζήσουμε όλες τις στιγμές

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.