Λογάριαζε χωρίς την... Νόρντζελαντ

Η Τσέλσι πρωταθλήτρια Ευρώπης και η ΑΕΚ σε περίπτωση νίκης επί του Παναθηναϊκού θα βρισκόταν στους ισχυρούς για τον γ' προκριματικό. Ωστόσο, το σενάριο... χάλασε και υπεύθυνη ήταν η Νόρντζελαντ. Η Ένωση επιθυμούσε Βασλούι στη 2η θέση (κάτι εφικτό, αφού χρειάζεται μόλις ένα βαθμό) και Κοπεγχάγη πρωταθλήτρια! Ωστόσο, η Δανία έγινε άνω κάτω, καθώς η Νόρντζελαντ πέρασε στην κορυφή και μια στροφή πριν το τέλος βρίσκεται κοντά στον τίτλο, με την Κοπεγχάγη να βρίσκεται στη 2η θέση.
Αν λοιπόν πρωταθλήτρια Δανίας δεν αναδειχθεί η Κοπεγχάγη, τότε η ΑΕΚ θα είναι στους «αδύνατους» και στον γ’ προκριματικό γύρο με πιθανούς αντιπάλους Ντιναμό Κιέβου, Φενέρμπαχτσε, Κοπεγχάγη και Μπριζ.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.