Ο Ντέμης είναι εδώ και προτείνει!

Ο Ντέμης είναι εδώ και προτείνει!

Ο Ντέμης είναι εδώ και προτείνει!

bet365

Απόλυτη επιβεβαίωση του αποκλειστικού ρεπορτάζ του gazzetta.gr για ενεργοποίηση Λύμπε-Δέλλα προκύπτει από τη συνάντηση Νικολαΐδη-Δημητρέλου. Το πλάνο του Ντέμη.

Οι Νικολαΐδης και Δημητρέλος τα είπαν ξανά την Τρίτη στο γραφείο του πρώτου και αφού ο Ντέμης ενημερώθηκε πλήρως για κάποια οικονομικά στοιχεία από τον πρόεδρο της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, του παρέδωσε επιστολή την οποία θα διαβάσει ο Δημητρέλος στη Γενική Συνέλευση. Σε αυτή την επιστολή ο Νικολαΐδης αναφέρει πώς θα πρέπει να κινηθεί από εδώ και πέρα η ΑΕΚ σε μια σειρά θεμάτων. Οι προτάσεις του Ντέμη, σύμφωνα με πληροφορίες, αναφέρουν μεταξύ άλλων τα ακόλουθα.

*Αγωνιστικός σχεδιασμός: Στους Λυμπερόπουλο, Δέλλα (όπως αποκλειστικά ενημερωθηκατε από το gazzetta.gr) μαζί με τον παλαίμαχο άσο, Βάιο Καραγιάννη, και τον νυν προπονητή της ΑΕΚ, Νίκο Κωστένογλου, προτείνεται εξ ολοκλήρου ο προγραμματισμός για το ποδοσφαιρικό τμημα. Ανοικτό μένει του Γκρέταρσον κυρίως λόγω της «αλμυρής» τιμής. Αναμένεται πάντως επαφή μεταξύ Νικολαΐδη και Γκρέτασον.

*Πώς θα πρέπει να οργανωθεί η ΠΑΕ ΑΕΚ από εδώ και πέρα: Αφορά το υπαλληλικό προσωπικό και τις μειώσεις που αφορούν το εταιρικό καθαρά κομμάτι και για το οποίο έχουν γίνει προτάσεις προς τον Νικολαΐδη από τον Δημητρέλο και τους συνεργάτες του.

*Ποια θα πρέπει να είναι η πολιτική της σε ό,τι αφορά τα εισιτήρια διαρκείας της επόμενης αγωνιστικής περιόδου: Αυτό θα καθοριστεί από τα νυν μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΚ αφού ο Ντέμης έχει έμπιστοσυνη για το συγκεκριμένο κομμάτι στους ανθρώπους που εργάζονται στα Σπάτα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι διανύουμε μέρες συγκυβέρνησης Νικολαΐδη-Δημητρέλου.

*Τι θα γίνει με την καλοκαιρινή προετοιμασία και με άλλα θέματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα: Με αυτά θα ασχοληθούν οι προαναφερόμενοι αν δεχθούν να αναλάβουν τις θέσεις που τους έχουν προταθεί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα