Μπήκαν οι Πάντος, Κοροβέσης

Μπήκαν οι Πάντος, Κοροβέσης

Νίκος Τσιώκος
Μπήκαν οι Πάντος, Κοροβέσης

bet365

Στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων του ΠΑΣ Γιάννινα μπήκαν από σήμερα ο Τάσος Πάντος, Νίκος Κοροβέσης, με τον Γιάννη Χριστόπουλο να μην έχει άλλους... πονοκεφάλους λόγω τραυματισμών.

Μια προπόνηση το απόγευμα περιελάμβανε η σημερινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Ηπειρώτες δούλεψαν κυρίως στην επιθετική τακτική και στο τελείωμα φάσεων, με τους Τάσο Πάντο και Νίκο Κοροβέση να λαμβάνουν κανονικά μέρος.

Αμφότεροι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και τέθηκαν στη διάθεση του Γιάννη Χριστόπουλου, ο οποίος δεν έχει άλλους... πονοκεφάλους. Έτσι, γι' αύριο είναι προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση (9:00), καθώς και το φιλικό με την Κ20 το απόγευμα (19:00).

Τέλος, το φιλικό με την Κέρκυρα στις 13 Αυγούστου ακυρώθηκε, καθώς οι δυο ομάδες διαφωνούσαν στην ώρα διεξαγωγής του, και ως... αντικαταστάτη των Φαιάκων ο «Άγιαξ» βρήκε την Παναχαϊκή, με το ματς να έχει ώρα έναρξης 18:45.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα