Oι διάλογοι «Κάρα»-Αλαφούζου
Ο «Κάρα» αποχωρεί σαν φίλος από το τριφύλλι και όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψει κάποια στιγμή, αφού η παρεξήγηση που υπήρχε με την ΠΑΕ λύθηκε μετά τις αμοιβαίες εξηγήσεις, ενώ ο πρόεδρος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας του έδωσε το λόγο του ότι η πόρτα των «πρασίνων» θα είναι πάντα ανοιχτή. Διαβάστε τους διάλογους, τους οποίους καταγράφει η SportDay.
Καραγκούνης: «Είχαμε πει κάποια πράγματα με τον κ. Ελευθεράκη, αλλά το οικονομικό δεν θα έπαιζε ρόλο και δεν είναι προτεραιότητα όταν αφορά τον Παναθηναϊκό. Το έχω αποδείξει. Άλλοι ήταν οι λόγοι…».
Αλαφούζος: «Δικαίως έχεις κάποια παράπονα. Λόγω των ειδικών συνθηκών φέτος, όλοι δουλεύουμε στο... κόκκινο και θα γίνονταν λάθη. Αλλά με εσένα δεν έπρεπε. Δεν το χειριστήκαμε σωστά, συγγνώμη. Καταλαβαίνω τη στενοχώρια σου, αλλά δεν έπρεπε δημόσια να πάρει έκταση η υπόθεση. Δεν θέλει κανείς στην ομάδα να φύγεις πικραμένος.
Δεσμεύομαι, όσο βρίσκομαι εγώ στην ομάδα, ότι η πόρτα του Παναθηναϊκού θα είναι ανοιχτή. Σου προτείνω να κλείσεις την καριέρα σου στον Παναθηναϊκό. Αφού πας στη νέα σου ομάδα, πριν σταματήσεις να γυρίσεις και να παίξεις τιμής ένεκεν κάποια ματς για να κλείσεις την καριέρα σου στον Παναθηναϊκό. Φυσικά θα σε περιμένει και κάποιο πόστο. Επειδή είσαι ιστορία για τον Παναθηναϊκό και ίνδαλμα για τον κόσμο, να γίνεις ο πρεσβευτής του συλλόγου και ο συνδετικός κρίκος με τον κόσμο. Τώρα, άλλωστε, ο Παναθηναϊκός ανήκει στους οπαδούς του και είσαι ο καταλληλότερος γι' αυτό».
Στη συνέχεια, ο Καραγκούνης ευχαρίστησε τον Αλαφούζο και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο εγχείρημα της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, ενώ του τόνισε ότι θα πάει σε ομάδα του εξωτερικού. Η ΑΕΛ Λεμεσού του έχει καταθέσει πρόταση, ενώ ο ίδιος το ψάχνει μήπως βρει ομάδα στην Ιταλία.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
