«Δεν είμαστε παράρτημα κανενός»

Γιώργος Φραδελάκης
«Δεν είμαστε παράρτημα κανενός»

bet365

Λιτός πλην... κατηγορηματικός ήταν ο Γιώργος Σπανός σχετικά με τα όσα έγραψε ο Γιάννης Αλαφούζος στο twitter, δηλώνοντας στο gazzetta.gr, πως ο Ατρόμητος έχει αποδείξει ποιος είναι.

Ο επικεφαλής της «Παναθηναϊκή Συμμαχίας» έκανε λόγο στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter για... θυγατρική ομάδα, κατονομάζοντας μάλιστα τον Ατρόμητο, λόγω της χθεσινής επισημοποίησης του δανεισμού του Σουμπίνιο.

Ο πρόεδρος των Περιστεριωτών από την πλευρά του δεν άφησε αναπάντητα τα «καρφιά» του «MrΣΚΑΪ», υποστηρίζοντας στο gazzetta.gr:

«Ο Ατρόμητος έχει αποδείξει με την πορεία του όλα αυτά τα χρόνια αν είναι παράρτημα κάποιου ή όχι. Δείχνουμε ποιοι είμαστε εδώ και χρόνια, με την συμπεριφορά μας τόσο εντός, όσο κι εκτός αγωνιστικού χώρου. Δεν με ενδιαφέρει για πιο λόγο και τι κίνητρο είχε ο Αλαφούζος να βγάλει αυτή την ανακοίνωση, όμως θα δώσουμε άμεσα και πιο αναλυτική απάντηση, όταν δούμε τι ακριβώς αναφέρει».

Οντως ο Ατρόμητος έβγαλε ανακοίνωση αναφέροντας πως ο Γιάννης Αλαφούζος είναι καινούριος και δεν γνωρίζει...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα