Κρητικός ο Ουνότζι

Κρητικός ο Ουνότζι

bet365

Παίκτης του Πλατανιά πρέπει να θεωρείται πλέων ο Τσικόζι Σαλόζε Ουντότζι, ο οποίος προτιμήθηκε του Σίσιτς και αύριο αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα των Χανίων.

Ο Τσικόζι Σαλόζε Ουντότζι είναι ο εκλεκτός του Γιάννη Χατζινικολάου για το αριστερό άκρο του κέντρου του Πλατανιά, που κέρδισε στο… φώτο φίνις τον Μίρνες Σίσιτς και αναμένεται την Δευτέρα στα Χανιά για να υπογράψει συμβόλαιο στην νέα του ομάδα.

Ο Ουνότζι λοιπόν επιστρέφει στην χώρα μας μετά από ένα διάλυμα μίας σεζόν που βρέθηκε στην Ρουμανία για λογαριασμό της Άστρα Πλοέστι και της Μπρασόβ. Στα δύο χρόνια που αγωνίστηκε στην Ελλάδα, φορούσε την φανέλα του Αστέρα Τρίπολης και σε 49 συμμετοχές πετυχαίνοντας 5 τέρματα.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα