Πάνε για δύο στον Πλατανιά

Gazzetta team
Πάνε για δύο στον Πλατανιά

bet365

Στην απόκτηση ακόμα δύο παικτών φαίνεται πως είναι έτοιμοι να προχωρήσουν στον Πλατανια και τα ονόματα που υπάρχουν ήδη στα γραφεία της ΠΑΕ αναμένεται να συζητηθούν στην Γενική Συνέλευση.

Την επιθυμία του Γιάννη Χατζηνικολάου προτίθενται να πραγματοποιήσουν οι άνθρωποι των Κρητικών, αφού ο προπονητής των νεοφώτιστων έχει ζητήσει περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας.

Οι θέσεις στις οποίες αγωνίζονται οι δύο «εκλεκτοί» είναι όπως φαίνεται στην επίθεση και το κέντρο της άμυνας και πρόκειται για παίκτες που αγωνίζονται στο εξωτερικό. Στα γραφεία της ΠΑΕ ήδη υπάρχουν 2-3 ονόματα με τους υποψήφιους και μάλιστα αναμένεται το συγκεκριμένο θέμα να συζητηθεί στην σημερινή Γενική Συνέλευση.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα