Προπόνηση και φωτογράφιση για Ξάνθη

Την επίσημη φωτογράφιση για τη σεζόν 2012-2013 πραγματοποίησε σήμερα η Ξάνθη. Οι ακρίτες λίγο μετά ξεκίνησαν την προπόνηση, που ήταν η πρώτη έπειτα από το χθεσινό ρεπό. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις προθέρμανσης και νευρομυϊκού συντονισμού στο ξεκίνημα και ασκήσεις κατοχής της μπάλας στη συνέχεια.
Σε αυτό έλαβαν κανονικά μέρος και οι Δημήτρης Κομεσίδης, Πέτρος Μάνταλος, οι οποίοι ξεπέρασαν αμφότεροι τα προβλήματα τραυματισμών τους. Έτσι, η Σκόντα συνέχισε την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τη Κέρκυρα, που έχει προγραμματιστεί για την προσεχή Κυριακή (16/9 16:00 NS1).
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.