Συλλέκτης βαθμών ο Ντε Βινσέντι! (vids)

Θοδωρής Βασίλης
Συλλέκτης βαθμών ο Ντε Βινσέντι! (vids)

bet365

Σκοράρει ο Ντε Βινσέντι; Δεν χάνει ο ΠΑΣ. Ο Αργεντινός αστέρας των Ηπειρωτών έχει σημειώσει τέσσερα γκολ το ένα καλύτερο από το άλλο, χαρίζοντας τους 10 από τους 21 βαθμούς συνολικά βαθμούς του Άγιαξ! Το gazzetta.gr σας παρουσιάζει τα γκολ-χρυσάφι του Αργεντινού.

2η αγωνιστική
Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα 1-1


Η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται και ο Τόμας Ντε Βινσέντι ξεκινάει το ποδοσφαιρικό του σόου από την δεύτερη μόλις αγωνιστική. Ο ΠΑΣ φιλοξενείται από τον Παναθηναϊκό ο οποίος παίρνει προβάδισμα στο σκορ με τον Βελάσκες. Οι «πράσινοι» όμως λογαριαάζουν χωρίς την ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου και συγκεκριμένα τον Ντε Βινσέντι ο οποίος με ένα γκολ ποίημα (με διαφορά το καλύτερο μέχρι στιγμής του πρωταθλήματος) κάνει το 1-1 δίνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας.

9η αγωνιστική
ΠΑΣ Γιάννινα-Ξάνθη 1-0


Ο ΠΑΣ έτρεχε ένα μίνι σερί τριών αγώνων χωρίς νίκη και το ματς με την ακριτική ομάδα ήταν ιδιαίτερα σημαντικό. Ο Ντε Βινσέντι φωνάζει παρών ξανά και με εντυπωσιακή κεφαλιά μετά από σέντρα του Γεωργίου στέλνι την μπάλα στα δίχτυα της Ξάνθης χαρίζοντας στους Ηπειρώτες μία σπουδαία νίκη.

 

11η αγωνιστική
ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ 1-0


Μετά την Ξάνθη είναι η σειρά του ΟΦΗ να γνωρίσει τα φαρμακερά σουτ του Ντε Βινσέντι. Το παιχνίδι με τους Κρητικούς έχει ιδιαίτερη σημασία για τον κόσμο του ΠΑΣ και ο Αργεντινός με ένα καταπληκτικό σουτ από τα 30 μέτρα στέλνει την μπάλα στην δεξιά γωνία του Γουναρίδη δίνοντας άλλο ένα τρίποντο στην ομάδα του.

13η αγωνιστική
Κέρκυρα-ΠΑΣ Γιάννινα 0-2


Τελευταίο σκαλπ για τον Ντε Βινσέντι είναι η Κέρκυρα. Σε ένα γήπεδο βούρκο που μόνο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να παίξεις, ο 23χρονος άσος δείχνει για άλλη μία φορά την αξία του. Κι ενώ ο ΠΑΣ έχει μείνει με παίκτη λιγότερο εξαιτίας της αποβολής του Πάντου, ο ίδιος λίγα λεπτά αργότερα πετυχαίνει το δεύτερο γκολ της ομάδας «σκοτώνοντας» τους «Φαίακες» οι οποίοι είχαν αρχίσει να πιστεύουν στην ανατροπή.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα