Πριγκιπικά σενάρια
Το αργότερο ως την Τρίτη (13/12) θα εμφανιστούν τα 15 εκατομμύρια ευρώ και παράλληλα θα πιστοποιηθεί ότι υπάρχουν ακόμα 55 εκατ. ευρώ τα οποία θα διατεθούν σε μελλοντικές αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου του «τριφυλλιού».
Όσον αφορά την ψήφιση του νομοσχεδίου, αν αυτό συμβεί στις 22 Δεκεμβρίου, τότε θα χαθεί πολύτιμος χρόνος και δεν θα ενισχυθεί η ομάδα τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Για αυτό το λόγο η πλευρά του πρίγκιπα παρουσιάζει κάποια σενάρια μέχρι να πάρει τις μετοχές.
Τα σενάρια, όπως τα αναφέρει η εφημερίδα SportDay
1. Θα ζητήσει να καλύψει τις κενές θέσεις στο νυν Δ.Σ. (7 συν τον Πατέρα που δεν έχει εκπρόσωπο) και να συνδιοικήσουν με τα υπόλοιπα μέλη. Συνύπαρξη των Γόντικα, Πολέμη, Κωνσταντίνου πάντως με τον Τσάκα και τους συνεργάτες του αποκλείεται.
2. Το plan B θέλει να υπάρξει συναίνεση του Βαρδινογιάννη, ώστε να παραιτηθεί το νυν Δ.Σ., να γίνει νέο με 12 μέλη και να τρέχει όλα τα θέματα.
3. Εάν επιτρέπεται από το καταστατικό (δεν ξέρουμε πώς θα αντιδράσουν άλλοι μέτοχοι, αφού τυπικά δεν θα έχουν μπει τα λεφτά) και δώσει το «Ο.Κ.» ο Τζίγκερ στον Σουλτάν να ασκεί διοίκηση, τότε να διευκρινίσουμε το εξής: ο Τσάκας λέει πως όσα χρήματα χρειαστούν για πληρωμή παικτών ή μεταγραφή θα τα βάλει ο Αραβας και θα αφαιρούνται από τα 15 εκατ. ευρώ που θα πρέπει να εκταμιευτούν με την οριστική μεταβίβαση.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
