Επέστρεψε και βλέπει Ολυμπιακό

Όντας ικανοποιημένοι για την εμφάνιση και το αποτέλεσμα στα Πηγάδια απέναντι στη Ξάνθη οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ του Λεβαδειακού επέστρεψαν στη Λιβαδειά σήμερα. Οι Βοιωτοί πήγαν από τη Ξάνθη στην Αλεξανδρούπολη, απ' όπου «πέταξαν» για το «Ελευθέριος Βενιζέλος» και από εκεί μετέβησαν στη Λιβαδειά.
Λίγη ώρα αργότερα από την άφιξή τους πραγματοποίησαν προπόνηση στο γήπεδο της Χαιρώνειας. Όσοι αγωνίστηκαν για περισσότερο από 45 λεπτά στο χθεσινό παιχνίδι ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, με τους υπόλοιπους να προπονούνται κανονικά και να κάνουν ασκήσεις κατοχής της μπάλας.
Έτσι, στο σύλλογο της Λιβαδειάς βλέπουν τον αγώνα της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό στην εξ' αναβολής αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής. Τέλος, η ΠΑΕ ενημέρωσε με δυο ανακοινώσεις τους φιλάθλους της ότι όσοι αντιμετώπισαν πρόβλημα με τις κάρτες διαρκείας να μεταβούν στα γραφεία της ομάδας και πως ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους».
Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της ΠΑΕ Λεβαδειακός
Παρακαλούνται οι φίλαθλοι των οποίων οι κάρτες διαρκείας είχαν πρόβλημα έστω και μια φορά κατά την είσοδό τους στο γήπεδο, να προσέλθουν το συντομότερο δυνατόν στα γραφεία της ομάδος, Πλατεία Μαγιάκου (Ταμπάχνα), προκειμένου να τις αντικαταστήσουν.
Άρχισε και συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ που θα γίνει την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00, από τα γραφεία του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ στην πλατεία Μαγιάκου (Ταμπάχνα) . Λόγω της μεγάλης ζήτησης, παρακαλούνται οι φίλαθλοι να προμηθευτούν εγκαίρως τα εισιτήριά τους και να προσέλθουν νωρίς στο γήπεδο, προς αποφυγή συνωστισμού στα εκδοτήρια του γηπέδου.
Τονίζεται ότι για τον αγώνα αυτόν, ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΔΟΘΟΥΝ μαθητικά εισιτήρια.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.