Κοιτάζουν μπροστά στον Λεβαδειακό
Όλοι είναι αποφασισμένοι να δουλέψουν, ώστε η ομάδα να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα. Άλλωστε ο Λεβαδειακός θα ρίξει εκεί το βάρος του, ώστε να μείνει στην κατηγορία. Η προπόνηση της Τετάρτης διεξήχθη στο Δημοτικό στάδιο. Όσοι από τους παίκτες αγωνίστηκαν στο ματς της Τρίτης για περισσότερα από 45' ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.
Το πρωί της Πέμπτης θα αρχίσει στο γήπεδο της Χαιρώνειας η προετοιμασία για τον αγώνα με τον ΟΦΗ, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη 28/12, στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης». Τέλος το απόγευμα της ίδιας μέρας θα γίνει στο καφέ - εστιατόριο «Νερόμυλος» η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τους ποδοσφαιριστές, τα στελέχη της ομάδας και τις οικογένειές τους.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
