Οργανωμένοι... καλούν «Ζαγόρ»!
Από την μία τα διοικητικά και η αβεβαιότητα που υπάρχει. Από την άλλη τα μεταγραφικά και τα σενάρια που έχουν υπάρξει, όχι μόνο για την αποχώρηση του Κοντρέρας, αλλά και τις πωλήσεις του Βιεϊρίνια και γενικά παικτών, έκαναν τον κόσμο του ΠΑΟΚ να κινητοποιηθεί.
Έξω από τα γραφεία του «δικεφάλου» στη Τούμπα βρίσκονται αντιπροσωπείες οργανωμένων συνδέσμων της ομάδας, οι οποίοι θέλουν να ενημερωθούν για το τι γίνεται, εκφράζοντας την ανησυχία τους για τις φήμες που έχουν υπάρξει. Οι οργανωμένοι ζητάνε συνάντηση με τον Θοδωρή Ζαγοράκη και ξεκαθαρίζουν πως αν δεν μιλήσουν με τον πρόεδρο ή έστω κάποιον από την διοίκηση (Ζήση Βρύζα ή Παντελή Κωνσταντινίδη), δεν πρόκειται να αποχωρήσουν.
Οι οργανωμένοικατάφεραν να εντοπίσουν ένα απο τα κορυφαία στελέχη της ΠΑΕ και γίνονται προσπάθειες προκειμένου η συνάντηση να γίνει τις επόμενες ώρες, πιθανότατα στην Τούμπα και όχι την Τρίτη(27/12) το πρωί.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
