«Οχι» σε Λούτσο λόγω τιμής...

«Οχι» σε Λούτσο λόγω τιμής...

Gazzetta team
«Οχι» σε Λούτσο λόγω τιμής...

bet365

Την αποκάλυψη του gazzetta.gr ότι δύσκολα μπορεί να δώσει ο Ολυμπιακός τα χρήματα που ήθελε η Μαρσέιγ για τον Λούτσο Γκονζάλες επιβεβαιώνει ξένο δημοσίευμα που βάζει τέλος στο ενδεχόμενο μεταγραφής του!

Η εφημερίδα «Provence» υποστηρίζει ότι ο Λούτσο δεν καλύπτει τις ανάγκες των «ερυθρολεύκων» στη μεσαία γραμμή κάνοντας λόγο για την απαγορευτική τιμή του και έχει τίτλο «Ο Λούτσο απορρίφθηκε από τον Ολυμπιακό».

Η γαλλική εφημερίδα αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός σταμάτησε να ασχολείται με την περίπτωση του μέσου της Μαρσέιγ λόγω της τιμής του αλλά και της κατιούσας που έχει πάρει η καριέρα του μετά τη μεταγραφή του στον σύλλογο της Μασσαλίας.

Μάλιστα, φιλοξενούνται και δηλώσεις ανθρώπου από το περιβάλλον των πρωταθλητών Ελλάδας που λέει: «Ο πρόεδρος της ομάδας θέλει να φτιάξει δυνατή μεσαία γραμμή, ικανή να ανοίγει χώρους και να βοηθά επιθετικά. Ο Λούτσο είναι πολύ αδιάφορος σε αυτό το κομμάτι».

Δείτε εδώ τι είπε Γάλλος δημοσιογράφος στο gazzetta.gr για τον Λούτσο.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα