Oλυμπιακός όπως το 2011

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε πάει για την όγδοη σερί νίκη της μετά την ήττα στην Τρίπολη από τον Αστέρα. Ο Βάσκος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με το 4-2-3-1 χωρίς να επιφυλάσσει κάποιες εκπλήξεις για τη βασική ενδεκάδα, αλλά δεν υπολογίζει στους Ιμπαγάσα και Ορμπάιθ.
Κάτω από τα δοκάρια θα τοποθετηθεί ο Μέγερι, ο οποίος θα έχει μπροστά του, τους Τοροσίδη, Μέλμπεργκ, Α.Παπαδόπουλο και Χολέμπας. Στο κέντρο θα ξεκινήσουν οι Μανιάτης και Μοντεστό. Δεξιά θα βρίσκεται ο Φουστέρ, αριστερά ο Μιραλάς και ο Γέστε πίσω από τον προωθημένο Τζιμπούρ.
Άσος ημίχρονο/άσος τελικό στο παιχνίδι Ολυμπιακός-Ατρόμητος σε απόδοση 1.70 στην bwin
Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοστάντσο, Μαρκάνο, Μακούν, Φετφατζίδης, Μόνχε, Αμπντούν και Πάντελιτς.
Από την άλλη ο Ατρόμητος μετά την νίκη του επί της ΑΕΚ με την οποία έκλεισε το 2011 θέλει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» παρότι τα προγνωστικά και η παράδοση δεν είναι με το μέρος του.
Ο Γιώργος Δώνης δεν θα εγκαταλείψει το 4-3-3 με την βασική ενδεκάδα της ομάδας του να αποτελείται από τους Ιτάνζ, Γιαννούλη, Ζουέλα, Μακρή, Τόμας, Νάστο, Γκαρσία, Σφακιανάκη, Επστάιν και Αναστασάκο.
Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ράντμαν, Οικονόμου, Φυτανίδης, Μπρίτο, Μπέλιτς, Καραμάνος και Δημούτσος.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.