Λάτιν φορ στο προσκήνιο
Οπως γράφει η εφημερίδα Goal, οι συνεργάτες του νέου σαουδαραβικού fund κοιτάζουν τα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού έχουν τσεκάρει δύο παίκτες που σκοπεύουν να προτείνουν στον Φερέιρα για την ενίσχυση της ομάδας.
Ο ένας ως γνωστόν είναι ο επιθετικός της Μαρίτιμο, Μπάμπα Ντιαβαρά και ο άλλος είναι Λάτιν φορ, πολύ καλό όνομα και σε πολύ καλή ηλικία, ο οποίος αγωνίζεται αυτή την περίοδο σε σύλλογο της Λατινικής Αμερικής.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, έγινε και πρόσφατα ταξίδι συνεργατών των υποψηφίων επενδυτών του Παναθηναϊκού σε χώρα της Ευρώπης, όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με εκπρόσωπό του και έγινε μια πρώτη διερεύνηση των προθέσεων και των απαιτήσεών του.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
