«Θεατρινίστικο το πέσιμο του Βύντρα»

«Θεατρινίστικο το πέσιμο του Βύντρα»

Gazzetta team
«Θεατρινίστικο το πέσιμο του Βύντρα»

bet365

Κατηγορηματικός ήταν ο διαιτητής Βοσκάκης ότι η ανατροπή του Βύντρα στο ματς του Παναιτωλικού με τον Παναθηναϊκό δεν ήταν πέναλτι.

Οπως γράφει το Goal, στα αποδυτήρια του γηπέδου του Παναιτωλικού ο Μιχάλης Βοσκάκης ήταν ήρεμος και σίγουρος για τα σφυρίγματά του στις δύο δύσκολες φάσεις του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Στην πρώτη είχε και τη βοήθεια του βοηθού του, Ιορδάνη Δημητριάδη, ο οποίος ήταν κατηγορηματικός ότι ο Ουίλιαμ Ετζενγκέλε ήταν σε θέση οφσάιντ όταν σκόραρε (20').

Ο Δημητριάδης δεν είχε δει ποιος ποδοσφαιριστής σκόραρε και μέσω της ενδοσυνεννόησης ρώτησε τον Θανάση Γιάχο, που ήταν ο τέταρτος διαιτητής, ποιος ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού πέτυχε το γκολ.

Οταν ο Γιάχος του είπε ότι η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα από το κεφάλι του Ετζενγκουέλε, τότε ο Δημητριάδης είπε στον Βοσκάκη πως "ήταν οφσάιντ" και αμέσως αυτός ακύρωσε το γκολ. Μέχρι όμως να συνεννοηθούν πέρασαν αρκετά δεύτερα και γι' αυτό ο ρέφερι του ματς άργησε να σφυρίξει την παράβαση.

 

Η δεύτερη δύσκολη φάση ήταν αυτή με το μαρκάρισμα του Αντι στον Βύντρα (41'), ο οποίος έπεσε στην περιοχή του Μπλάζιτς και ζήτησε να στηθεί η μπάλα στην άσπρη βούλα. Ο Βοσκάκης πήρε πάνω του τη φάση και έδειξε "παίζεται".

Στα αποδυτήρια έλεγε πως του φάνηκε ότι το πέσιμο του αμυντικού του Παναθηναϊκού ήταν "θεατρινίστικο" και ότι προσπάθησε να κερδίσει το πέναλτι. Εάν είναι έτσι, τότε έπρεπε να δείξει κίτρινη κάρτα στον Βύντρα για θέατρο.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα