Έτοιμος ο Εργοτέλης
Στην προπόνηση της Παρασκευής οι παίκτες της κρητικής ομάδας έκαναν ασκήσεις στις σέντρες και στα τελειώματα των φάσεων. Μετά το τέλος της, ο Νίκος Καραγεωργίου ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής, η οποία αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές. Εκτός έμειναν οι Καβουσάκης, Κανδηλάκης, Ρομάνο, Χαντί, Μπουχαλάκης, Ευαγγέλου, Αθανασίου, Νταντόμο και Ρέντζας.
Αναλυτικά την αποστολή απαρτίζουν οι: Πίρσον, Δερμιτζάκης, Τζανακάκης, Γιαλούσης, Σασιασβίλι, Σαρρής, Χρυσοφάκης, Τζούνιορ, Μπέτο, Ολίσε, Γιοβάνοβιτς, Χίμπλινγκερ, Φραγκουλάκης, Κουτσιανικούλης, Κυριακίδης, Κατσικοκέρης, Βίσιο, Μπούντιμιρ, Λεάλ, Καρέλης.
* Ο Γιάννης Δερμιτζάκης στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο βρίσκεται για πρώτη φορά στην αποστολή του Εργοτέλη.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
