«Ματιές» σε Ιβηρική, αλμυρός Κόστα
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα... ξεσκονίζει την αγορά, ώστε να βρει άμεσα έναν στόπερ που θα μπορεί να δώσει λύσεις μετά τους τραυματισμούς του Μπουμσόνγκ, του Σαριέγκι και την απουσία του Καντέ στο Κόπα Άφρικα. Υπάρχουν περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει και είναι από την Ιβηρική χερσόνησο και δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας να υπάρχουν εξελίξεις.
Μία από τις περιπτώσεις που είχε ψηλά ο 65χρονος τεχνικός ήταν ο 30χρονος Πορτογάλος αμυντικός της Βαλένθια, Ρικάρντο Κόστα. Ο έμπειρος άσος δεν έχει χρόνο συμμετοχές στις «νυχτερίδες» και ψάχνεται για να φύγει. Το κασέ του, όμως, είναι απαγορευτικό ενώ και η Βαλένθια δεν είναι διαταθειμένη να τον παραχωρήσει δανεικό αλλά να τον πουλήσει. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό θα προχωρήσει μόνο με θαύμα.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
