Αποχωρούν Ζαϊρί και Μπουζίντ

Gazzetta team
Αποχωρούν Ζαϊρί και Μπουζίντ

bet365

Την πόρτα της εξόδου ετοιμάζονται να δουν από τον ΠΑΣ ο Ζαουάντ Ζαϊρί και ο Ίσμαελ Μπουζίντ. Ο πρώτος δνε υπολογίζεται από τον Άγγελο Αναστασιάδη, ενώ ο δεύτερος επικαλείται οικονομικά προβλήματα.

Ο Ζαϊρί δεν κατάφερε να δικαιώσει τις υψηλές προσδοκίες και παρά τις όποιες ευκαιρίες πήρε δεν κατάφερε να ανταποκριθεί και ο Άγγελος Ανστασιάδης ζήτησε την αποχώρησή του.

Όσον αφορά τον Μπουζίντ ο Αλγερινός στόπερ διαρρέει ότι είναι δυσαρεστημένος με τον ΠΑΣ και αποχωρεί εξαιτίας οικονομικών προβλημάτων.

Η είδηση περί αποχώρησης των δύο παικτών επιβεβαιώνεται και από την ΠΑΕ.

Τρεις εβδομάδες εκτός ο Τζημόπουλος

Δεν έφτανε στον ΠΑΣ ο αποκλεισμός ήρθε και ο τραυματισμός του Θέμη Τζημόπουλου να δέσει το γλυκό. Ο Έλληνας άσος υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στον τετρακέφαλο και θα μείνει εκτός για τρεις βδομάδες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Τρεις εβδομάδες εκτός αγωνιστικών χώρων θα μείνει ο Θεμιστοκλής Τζημόπουλος. Ο 26χρονος μέσος του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ τραυματίστηκε στο πόδι με αποτέλεσμα στην επανάληψη του παιχνιδιού με τον Αστέρα Τρίπολης να αντικατασταθεί. Ο Τζημόπουλος πήγε κατευθείαν για εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασης του.

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ υπέστη θλάση β΄ βαθμού στον τετρακέφαλο και ο χρόνος αποθεραπείας του είναι περίπου τρεις εβδομάδες και προστίθεται και αυτός στους ήδη υπάρχοντες τραυματίες Ανδράλα και Φέγκρους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα