Όπως στο Κύπελλο...

Όπως στο Κύπελλο...

Μάκης Σταθάτος
Όπως στο Κύπελλο...
Με την ψυχολογία στα ύψη μετά την πρόκριση στο Κύπελλο, ο Ατρόμητος υποδέχεται για δεύτερη φορά τον Άρη στο διάστημα τριών ημερών στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Περιστερίου θέλει πάση θυσία τη νίκη και σε αυτό το παιχνίδι προκειμένου να μείνει στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας. Το Σάββατο το πρωί ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των «κυανόλευκων» για την αναμέτρηση με τους «κίτρινους» στο Περιστέρι.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Γιώργος Δώνης επέλεξε 21 ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή για τον αγώνα με τον Άρη και είναι οι: Ιτάνζ, Ράντμαν, Σκόνδρας, Οικονόμου, Τόμας, Φυτανίδης, Νάστος, Γιαννούλης, Τάτος, Μπρίτο, Καραγκούνης, Μπάλας, Σφακιανάκης, Δημούτσος, Γκαρσία, Μακρής, Επστάιν, Μπέλιτς, Αναστασάκος, Καραμάνος, Μήτρογλου.

* Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι αύριο (Κυριακή) θα λειτουργήσει από τις 10.00 μέχρι τις 12.30 για την πώληση εισιτηρίων του αγώνα με τον Άρη. Από τις 13.00 και ως την έναρξη του ματς η πώληση θα γίνεται από τα εκδοτήρια του γηπέδου Περιστερίου.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10 ευρώ στη Θύρα 7, 15 ευρώ στις Θύρες 2 και 4, 40 ευρώ στη Θύρα 3.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα