Γκουρκίφ και Πέρεζ για Ολυμπιακό
Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΓΑΥΡΟΣ» ένα από τα τελευταία ονόματα που έφτασαν με φαξ στα γραφεία του Ολυμπιακού είναι αυτό του Γκουρκίφ. Ωστόσο, στο στρατόπεδο των «ερυθρολεύκων» γνωρίζουν ότι ο 25χρονος άσος της Λιόν πολύ δύσκολα θα έπαιρνε την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.
Παράλληλα, όπως μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός της Λισαβόνας, «Renascenca», οι «ερυθρόλευκοι» διαπραγματεύονται με την Μπενφίκα για την απόκτηση του Έντσο Πέρεζ, με τη μορφή δανεισμού ως το τέλος της σεζόν.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
