Θλάση ο Χαριστέας

Θλάση ο Χαριστέας

Νίκος Τσιώκος
Θλάση ο Χαριστέας

bet365

Ο Άγγελος Χαριστέας έχει υποστεί θλάση, όπως έδειξαν οι εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε, όπως και ο Αντρέ Ρότσα, που έχει διάταση. Ατομικό ο Θεοδωρίδης, δε συμμετείχαν οι Κουτρομάνος, Ετζενγκέλε.

Τον χθεσινό αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου θέλουν να αφήσουν πίσω στον Παναιτωλικό, με τους Αγρινιώτες να ξεκινούν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Κυριακής με την Κέρκυρα. Το πρόγραμμα περιελάμβανε αποκατάσταση για όσους αγωνίστηκαν χθες απέναντι στον ΟΦΗ και παιχνίδια με μπάλα για τους υπόλοιπους.

Σε αυτά δεν πήραν μέρος οι τραυματίες Κουτρομάνος, Ετζενγκέλε, ενώ ο Θεοδωρίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Από τη μεριά τους, οι Άγγελος Χαριστέρας και Αντρέ Ρότσα, οι οποίοι τραυματίστηκαν στο χθεσινό αγώνα, υποβλήθηκαν σε εξετάσεις. Αυτές έδειξαν ότι ο πρώτος έχει υποστεί θλάση στο δικέφαλο και ο δεύτερος διάταση. Έτσι, η προετοιμασία του συλλόγου θα ολοκληρωθεί αύριο με μια προπόνηση το μεσημέρι (12:00) στο Emileon SportCenter και με το πέρας αυτής θα ανακοινωθεί η αποστολή.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα