Αναστόπουλος: «Θαύμα ο ΟΦΗ»

Στην εξαιρετική πορεία των Κρητικών από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα στάθηκε ο Νίκος Αναστόπουλος. Ο τεχνικός του ΟΦΗ μίλησε για σημαντική νίκη κόντρα στον Λεβαδειακό.
«Η πορεία του ΟΦΗ από τον Αύγουστο μέχρι και σήμερα είναι ένα θαύμα. Μετά το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, πίστευα ότι ήταν πολύ δύσκολο να ανταπεξέλθουμε και σήμερα. Οταν φεύγαμε από την Κρήτη λέγαμε ότι θέλαμε να επιστρέψουμε με δύο νίκες και τα καταφέραμε. Υποχρεώσαμε τον Λεβαδειακό να παίξει από τα άκρα, κάτι που δεν είχε αποτέλεσμα. Πήραμε μια σημαντική νίκη και κοιτάζουμε μπροστά» τόνισε ο Αναστόπουλος μετά το 0-2 του ΟΦΗ στην Λιβαδειά.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.