Κρέσιτς: «Ο ΠΑΟΚ αξίζει κάτι σπέσιαλ»

Gazzetta team
Κρέσιτς: «Ο ΠΑΟΚ αξίζει κάτι σπέσιαλ»

bet365

Ο Ντάριο Κρέσιτς μίλησε για το ματς με τον Ολυμπιακό, τις αποχωρήσεις των Βιεϊρίνια και Κοντρέρας, τις πληρωμές και αν είχε πρόταση από τους ερυθρόλευκους.

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Ντάριο Κρέσιτς, ο οποίος κλήθηκε «τελευταία στιγμή» να υπερασπιστεί την εστία του Δικέφαλου στην Τούμπα, παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του TV Mακεδονία και μίλησε για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τις αποτυχίες του ΠΑΟΚ στο περσινό και φετινό Κύπελλο, για το αν είχε πρόταση από τον Ολυμπιακό, αλλά και για τις τελευταίες κινήσεις στο «ασπρόμαυρο» ρόστερ.

Αναλυτικά:

Για το ντέρμπι με Ολυμπιακό: «Πικράναμε τον κόσμο. Χάσαμε τα πρώτα δεκαπέντε λεπτά στο παιχνίδι. Οι λόγοι της ήττας ήταν πολλοί. Κάτι δεν κάναμε καλά. Εμείς πρέπει να κοιτάμε τι δεν κάναμε σωστά».

Για την απώλεια των Κοντρέρας, Βιεϊρίνια: «Λογικό να έχει χάσει σε ποιότητα η ομάδα, αφού είναι δύο διεθνείς παίκτες. Δεν πρέπει, όμως, να κλαίμε, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά».

Για το αν υπήρχε πρόταση για μεταγραφή από τον Ολυμπιακό το Γενάρη: «Έχω πει στον εαυτό μου ότι δεν θέλω να φύγω από τον ΠΑΟΚ άσχημα. Αν γίνει, θέλω να το κάνω με καλό τρόπο και σωστό. Όνειρό μου είναι να κάνω σπουδαία πράγματα και να πετύχουμε κάτι ιδιαίτερο. Στον ΠΑΟΚ αξίζει κάτι σπέσιαλ και το σπέσιαλ είναι να πάρουμε κάποιον τίτλο ή να περάσουμε την Ουντινέζε και να φθάσουμε στους "32" του Europa League».

Για τις αποτυχίες του ΠΑΟΚ στο Κύπελλο πέρσι και φέτος: «Δεν μπορούμε να πανηγυρίζουμε πριν τα ματς. Πρέπει να το κάνουμε μετά. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 95 λεπτά του αγώνα. Έτσι μόνο μπορείς να κατακτήσεις Κύπελλο».

Για τις καθυστερήσεις στις πληρωμές: «Δεν μπορώ να μιλώ για άλλους παίκτες. Για να είμαι ειλικρινής, όλοι παίζουμε για το συμβόλαιό μας γιατί είμαστε επαγγελματίες και δουλεύουμε σκληρά. Δεν είναι πρόβλημα αν υπάρχει καθυστέρηση ακόμη και για μήνες, αρκεί να γίνεται συζήτηση με ανθρώπινο τρόπο. Τα οικονομικά προβλήματα δεν μας επηρεάζουν στην απόδοσή μας. Είμαι 2,5 χρόνια στην ομάδα και μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι κανείς παίκτης δεν σκέφτηκε να μην δώσει το 100% επειδή είχε προβλήματα στις πληρωμές».

Για την αλλαγή Ζαγοράκη-Βρύζα στη διοίκηση: «Εμάς δεν μας απασχολεί αυτό. Η δουλειά μας είναι μέσα στο γήπεδο».

Για τα δύσκολα ματς που ακολουθούν: «Τώρα έχουμε πολλά δύσκολα ματς, είμαστε δυνατοί, είμαστε ΠΑΟΚ και ξέρουμε ότι στα μεγάλα ματς είμαστε πάντα καλύτεροι από ότι στα μικρά. Θα είμαστε έτοιμοι».

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Δεν χρειάζεται να πω κάτι ιδιαίτερο γιατί οι οπαδοί μας σε κάθε ματς δείχνουν τη δύναμή τους. Το σημαντικό είναι ότι ακόμη κι αν χάνουμε μας μας στηρίζουν με όλες τις δυνάμεις τους».

Για τους Έλληνες διαιτητές: «Η δουλειά μου είναι να μην μιλάω για τους διαιτητές. Πάντα πιστεύω όμως ότι είμαι στην πλευρά των ομάδων που βλέπουν την κακή πλευρά της διαιτησίας»

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα