Θέλει να μείνει ο Σιμάο
«Έχω συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό. Δεν εξαρτάται μόνο από εμένα. Δεν θέλω να συνεχίσω να μιλάω για αυτό. Κάποιος πρέπει να αποφασίσει. Θα ήθελα να συνεχίσω στον Παναθηναϊκό, αν τα πράγματα εξελιχθούν καλά. Αν όχι, τότε θα πρέπει να βρω κάτι άλλο», ήταν τα πρώτα του λόγια.
Για το ματς με την Ξάνθη είπε: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Το πιο σημαντικό για την ομάδα ήταν οι βαθμοί της νίκης. Αργήσαμε πολύ να σκοράρουμε, όμως κερδίσαμε κι αυτό μετράει. Παραμένουμε πρώτοι και νιώθουμε εξαιρετικά».
Για το ματς που ακολουθεί με τον Εργοτέλη, πρόσθεσε: «Είναι σημαντικό να κερδίσουμε. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάσουμε βαθμούς. Θέλουμε το πρωτάθλημα. Δεν έχει σημασία αν θα το κατακτήσουμε με έναν ή δύο βαθμούς διαφορά, αρκεί να τα καταφέρουμε».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
