«Πρέπει να κερδίσουμε»

«Πρέπει να κερδίσουμε»

Κώστας Παλαιολόγος
«Πρέπει να κερδίσουμε»

bet365

Στην κρισιμότητα του αγώνα με τον Πανιώνιο στάθηκε στις δηλώσεις του ο Νταβίντ Φουστέρ κατά την παρουσία του στο κεντρικό κατάστημα «Red Store». Ο σκόρερ της Μόσχας τόνισε ότι όλα τα γκολ είναι σημαντικά, ωστόσο αυτό κόντρα στην Ρουμπίν Καζάν «είχε μεγαλύτερη σημασία».

Στην κρισιμότητα όλων των αναμετρήσεων που περιμένουν τον Ολυμπιακό στάθηκε ο Νταβίντ Φουστέρ. Ο σκόρερ του «διπλού» της Μόσχας επί της Ρουμπίν Καζάν βρέθηκε στο κεντρικό κατάστημα «Red Store» το απόγευμα του Σαββάτου και αναφέρθηκε στην σημασία όλων των εναπομείναντων αγώνων που περιμένουν τους «ερυθρόλευκους», αρχής γενομένης από αυτόν της Κυριακής κόντρα στον Πανιώνιο:

«Τον Πανιώνιο θα τον αντιμετωπίσουμε όπως στον πρώτο γύρο. Είναι μία πολύ καλή ομάδα που παλεύει όλα τα παιχνίδια, όμως εμείς πρέπει να κερδίσουμε γιατί κάθε παιχνίδι είναι τελικός για εμάς και είναι στα χέρια μας η νίκη και το πρωτάθλημα».

Από εκεί και πέρα, για το ματς στη Ρωσία και το ποια γκολ του ξεχωρίζει, σχολίασε: «Όλα τα γκολ είναι σημαντικά, ωστόσο αυτό με τη Ρούμπιν είχε μεγαλύτερη σημασία από τα υπόλοιπα».

Αν επηρέασε τους ποδοσφαιριστές το κρύο στη Μόσχα: «Όχι δεν μας επηρέασε, εκτός από τις δύο απουσίες που έχουμε για το αυριανό παιχνίδι. Αυτό φάνηκε άλλωστε, καθώς παίξαμε πολύ καλά και πήραμε τη νίκη».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα