Λίνο: «Αναγκαστική επιλογή»
Ο αριστερός μπακ-χαφ του «Δικεφάλου του Βορρά» ρωτήθηκε επίσης και για αν σκοπεύει να επιστρέψει στη Βραζιλία, απαντώντας πως αγαπάει τον ΠΑΟΚ ωστόσο δεν του αρέσει να κλείνει πόρτες.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λίνο:
Αρχικά δήλωσε πως: «Έχουμε τρεις πολύ καλές σεζόν με καλούς τεχνικούς. Ο κόσμος είναι χαρούμενος και αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό».
Για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα: «Νιώθουμε την κρίση στενά. "Τα τελευταία χρόνια πληρωνόμασταν καθυστερημένα, αλλά φέτος, όπως αγωνιζόμαστε στην Ευρώπη, πληρωνόμαστε σωστά. Γίνονται διαδηλώσεις κατά της κυβέρνησης. Η γυναίκα μου νιώθει ανασφάλεια, θα ήθελε να ζήσει στην Βραζιλία, αλλά είναι ένα θέμα που θα το δούμε με ψυχραιμία».
Για την αποχώρηση των Βιερίνια και Κοντρέρας: «Το καταλαβαίνουμε, ο σύλλογος δεν είναι άλλη επιλογή για διαπραγμάτευση παικτών προκειμένου να εξισορροπήσει τα έξοδα».
Για το παιχνίδι με την Ουντινέζε: «Είναι πάντα καλό να σκοράρεις εκτός έδρας, αλλά και αυτό είναι ένα καλό αποτέλεσμα».
Για το αν θέλει να επιστρέψει στη Βραζιλία: «Μπορώ να παίξω σε οποιαδήποτε ομάδα στην Βραζιλία. Είμαι πολλά χρόνια στην Ευρώπη και έμαθα πολλά εδώ. Αγαπώ τον ΠΑΟΚ, όμως θέλω να περιμένω γιατί δεν μου αρέσει να κλείνω πόρτες».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
