Νοτιάς αγνοείται!

Νοτιάς αγνοείται!

Gazzetta team
Νοτιάς αγνοείται!

bet365

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Nίκος Νοτιάς, παρά τα όσα είχε υποσχθεί, δεν έχει στείλει τις 120.000 ευρώ που αναζητά ακόμα η ΑΕΚ για την αδειοδότηση,

Συμπληρώθηκε μία εβδομάδα από την ημέρα όπου επικοινώνησε τηλεφωνικά ο Ανδρέας Δημητρέλος με τον Νίκο Νοτιάς εξηγώντας του την κατάσταση στην ΑΕΚ και ζητώντας του τις 120.000 ευρώ που υπολείπονται για να πληρωθεί ο Μαϊστόροβιτς και κάποιοι μάνατζερ.

Την Δευτέρα συμπληρώνεται πάλι, μία εβδομάδα από την ημέρα που ο Μάκης Κασνακίδης επικοινώνησε με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΚ, λέγοντάς του ακριβώς τα ίδια.

Με απλά λόγια έχουν περάσει 7-8 ημέρες από τη στιγμή που ο Νίκος Νοτιάς δεσμεύθηκε στον πρόεδρο και τον δεύτερο τη τάξει μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ μέσω των Supporters, ότι θα κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να βρει αυτά τα χρήματα και να τα στείλει.

 

Όλη η εβδομάδα πέρασε και χρήματα εξ Αμερικής δεν είδαν στην ΑΕΚ. Επίσης, δεν βρήκαν ούτε από αλλού λύση. Φαίνεται πως ο Νίκος Νοτιάς ...προσπαθεί ακόμα να συγκεντρώσει αυτό το ποσό που έχει ανάγκη όσο ποτέ η ΑΕΚ.

Ο κίνδυνος, λοιπόν, να μην πάρει η Ένωση την αδειοδότηση είναι ορατός, αφού δεν βρίσκει 120.000 ευρώ! Κατάφερε μέσω του δανείου που εξασφάλισαν οι Νικολαϊδης - Οικονομόπουλος να συγκεντρωθούν 1,25 εκ. ευρώ, αλλά και από προσωπικές προσπάθειες του Δημητρέλου και χρήματα του Πόλυ Χατζηϊωάννου.

πηγή: aek365.gr

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα